Alastair Chisholm

Sárkány Akadémia - Ellir és Útkereső

Illusztrátor: Eric Deschamps

Móra Kiadó, 2024

152 oldal , Puha kötés

Rivven városában idén is megtartják a hagyományos Csalkert Fesztivált. Ellir, az ifjú sárkánylátó elhatározza, hogy ezúttal ő fogja megfejteni elsőként a három különleges labirintus rejtélyét.
Sárkányával, Útkeresővel és a Sárkány Akadémia több növendékével vág neki a megmérettetésnek, ám egyikük sem sejti, hogy a legbonyolultabb labirintusnál is nagyobb próbatétel vár rájuk: az egyik versenyző ugyanis titokban veszélyes sárkánymágiát használ!

Vajon sikerül megakadályozniuk, hogy tragédia történjen? És meddig maradhat rejtve Godfik király előtt a Sárkány Akadémia?
A regény a kalandokkal és rejtélyekkel teli sorozat harmadik kötete, ám a történet az előzmények ismerete nélkül is élvezetes olvasmány.

Az elismert ifjúsági szerző, Alastair Chisholm első fiatalabbaknak szóló sorozata a Sárkány Akadémia, Eric Deschamps illusztrációival. Izgalmas, esemény- és fantáziadús történet egy csapat különleges gyerekről, akikben egy dolog közös: képesek megidézni a rég elveszettnek hitt sárkányokat, ezért meghívást kapnak a Sárkány Akadémiára, hogy ott fejleszthessék tovább képességüket.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2999 Ft
Aktuális ár: 2549 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások