Sárkány Akadémia - Kiara és Ezüsttolvaj
  • 6-10

Alastair Chisholm

Sárkány Akadémia - Kiara és Ezüsttolvaj

Móra Kiadó, 2023

160 oldal , Puha kötés

Kiara egész életében egyedül volt - egyetlen társa egy hang, amiben feltétel nélkül megbízik. Mint a legtöbb utcagyerek Rivvenben, Kiara is kisebb-nagyobb lopásokból tartja el magát. Egyik nap a palota felé veszi az irányt, hogy megszerezze Godfik király legendás kincsét, amely állítólag az egész birodalomnál többet ér. Egy véletlen találkozás során azonban Kiara ennél sokkal többet talál: megtudja, mi, vagyis ki is az a különleges hang a fejében, és életében először találkozik sárkányával… Vajon hogy tud egy közösség részévé válni valaki, aki mindig csak magára számíthatott? Meg tud-e bízni Kiara a Sárkány Akadémia többi tanulójában, tanáraiban? Mi történik, ha valakit végképp elvakít a bizalmatlanság?

A regény a Sárkány Akadémia második, titkokkal és kalandokkal teli kötete, amely az előző könyvtől függetlenül is élvezetes olvasmány lehet.
Az elismert ifjúsági szerző, Alastair Chisholm első fiatalabbaknak szóló sorozata a Sárkány Akadémia, Eric Deschamps illusztrációival. Izgalmas, esemény- és fantáziadús történet egy csapat különleges gyerekről, akikben egy dolog közös: képesek megidézni a rég elveszettnek hitt sárkányokat, ezért meghívást kapnak a Sárkány Akadémiára, hogy ott fejleszthessék tovább képességüket.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2999 Ft
Aktuális ár: 2549 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
Különleges újdonságok a Mórától

Egy csokorba gyűjtöttünk a Móra Könyvkiadó érdekes és kalandos köteteit, az egészen kicsiknek szóló könyvektől a tizenéveseknek szánt történetekig. Olyan könyvek közül válogathatsz, mint Réz András filmkritikus első ifjúsági regénye, a Lukrécia papucsai, a Sárkány Akadémia kötetek, Csudi, a pacsirta történetei vagy éppen Zalka Csenge Virág csíki népmesék gyűjteménye. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások