Tension
  • 8-99

Tension

Reflexshop Kft.

Fogadjunk, hogy Te is tudsz fejből tíz magyar találmányt? Tíz magyar király talán már próbára tesz... vagy inkább híres filmeket mondanál? Igen ám, de a homokóra máris pereg - add meg mind a tíz választ időben, és extra pontokkal lesz gazdagabb a csapatod. Mindenki ordít, mondja, ami csak az eszébe jut. Már csak 5 másodperc, a csapatod szinte önkívületben van... 4... 3... 2... 1... Meglett az utolsó két válasz is?

A nagy kvízválasztó - 1 kérdés, 10 válasz
A Tension, az időre menő trivia játék, melyben egy témában kell megneveznetek 10 választ. Itt nem csak tudásra, hanem kötélidegekre is szükségetek lesz, hiszen nyomás alatt a legnagyobb koponyák is leblokkolnak. Ha van a családban egy sétáló lexikon, az nagy segítség, de nem kötelező!

A játék célja:

A kártyák tetején egy-egy témakör szerepel, alatta tíz lehetséges válasszal. A játék célja, hogy a rendelkezésre álló egy percben a csapatod minél többet megnevezzen ezek közül a válaszok közül. Hangosan kell kimondanotok a témakörrel kapcsolatos ötleteiteket, hátha eltaláljátok a megoldásokat.

Játék előkészületei:

Alakítsatok két csapatot nagyjából hasonló tudásszinttel. Válasszatok csapatkapitányokat, akik a körök pontozásáért felelnek majd. Vegyetek ki egy-egy eltérő színű paklit a dobozból, tehát egy lilát és egy narancssárgát. Külön-külön keverjétek meg a két paklit, majd helyezzétek őket egymás mellé az asztalra. Nem számít, hogy melyik oldaluk van felfelé. (A narancssárga kártyákkal a fiatalabbak is könnyebben boldogulnak, így ha kisgyerekkel játszotok, érdemes lehet csak azokat használni.)

Dolgozzatok össze, nevezzétek meg a tíz választ a kártyáról, és legyetek Ti az este legnagyobb kvízmesterei!

Ajánlott korosztály: 8 éves kortól
Játékosok száma: 2 – 16 játékos


Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 9990 Ft
Aktuális ár: 9491 Ft
loyaltypoints47 törzsvásárlói pont
Kosárba
Egyszerű, vagány és formabontó:

Te is tűkön ülve vártad már, mikor lesz akkora a gyerkőc, hogy igazán társasozni lehessen vele? Ha már elmúlt kétéves, sőt már akár kamasz, akkor ne fogd vissza magad, társasozzatok annyit, amennyit csak bírtok! Ehhez persze meg kell találni a tökéletes játékokat. Mutatjuk piciknek és nagyoknak, mivel töltsétek a szabadidőtöket!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások