Dinó Mentőakció
  • 7-99

Dinó Mentőakció

Reflexshop Kft.

Mutasd be milyen jól tudsz együtt működni a barátaiddal, családoddal ebben az izgalmas és édes, kooperatív társasjátékban! Húzz egy lapkát, helyezd a le a játéktérre, és igyekezz biztonságba helyezni a dinókat a hegyek tetején! De vigyázz a lávával és a meteoritokkal!

Egy ellenfeletek van, mégpedig az idő!

Vulkánkitörések és meteoritok! A négy kis dinó jó kis kalamajkába került. Segítsetek nekik megmenteni a tojásaikat és elmenekülni a biztonságot nyújtó, felhők fölé magasodó hegyekre!

Egyre forróbb a talaj!

A játék során a játékosok egy-egy lapkát húznak, és lehelyezik azt a játéktáblára. Amennyiben lávafolyam-részlet látható a húzott lapkán, az a lapkán lévő színnek megfelelő vulkánhoz kerül. Beszéljétek meg, mikor merre kanyarítjátok a lávafolyamot, nehogy véletlenül elzárjatok egy dinót a menekülés lehetőségétől! De az sem jó, ha nem tudjátok már lerakni a lapkát - ekkor ugyanis a láva felgyűlik, és a kitörés következtében még több irányba indul majd el!

A lapka lehelyezése után lépjetek az egyik dinóval - akár valamelyik fészek felé, megmenteni egy tojást, akár a hegyek felé, melyek biztonságos magasságban vannak

Nem csak lávafolyam lapka található azonban a húzózsákban: a meteoritok, és a mezőn lévő tüskés bokrok és kövek megnehezítik a haladást és a mentőakciót!

Nektek hány dinót és tojást sikerült megmentenetek?

A doboz tartalma :

4 dinó figura

1 játéktábla

4 vulkán

4 hegy

9 akadály

58 veszély lapka

6 dinó tojás jelölő

1 szövet zsák

egy játékszabály

További információk :

játékosszám: 1-4 fő

játékidő: 25 perc

korosztály: 7+

A lapkákat tartalmazó karton az inster alatt található, az első játék előtt ki kell venni és ki kell nyomkodni a lapkákat a keretből.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 11490 Ft
Aktuális ár: 10916 Ft
loyaltypoints55 törzsvásárlói pont
Kosárba