Warriors – Harcosok 1. – Hív a vadon
  • 12-16

Erin Hunter

Warriors – Harcosok 1. – Hív a vadon

Digitanart Stúdió, 2024

277 oldal , Puha kötés

Rozsdás, a házi macska sorsa egy csapásra megváltozik, amikor otthagyja a nyugodt, kényelemmel teli életét. Csatlakozik a Villám törzshöz, és megismeri a vadon élő harcos macskák izgalmas világát.

Az erdő mélyén négy törzs osztozik a területen, de a békés együttélésre árnyék vetül. A Villám törzs macskái nagy veszélyben vannak, mert az Árnyak törzse egyre erősödik, és titokzatos halálesetek sora borzolja a kedélyeket. Rozsdás a Tűzmancs nevet kapja és bátor harcos lesz, aki képes megváltoztatni törzse sorsát. Erin Hunter lenyűgöző világot varázsol elénk, ahol a vadon törvényei uralkodnak, és ahol minden macska számára a bátorság, az összetartás és a hűség a legfőbb érték. Ebben a fordulatokban gazdag történetben a vadmacskák élete és a törzsek közötti harcok izgalmas olvasmányt nyújtanak minden kalandra vágyó fiatal számára.

A Warriors - Harcosok sorozatának első része nemcsak egy állati kalandokkal teli világot tár elénk, hanem bepillantást enged a vadonbéli élet kihívásaiba és szépségeibe is.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3500 Ft
Aktuális ár: 2905 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások