Terüljasztalkám!

Gyárfás Endre

Terüljasztalkám!

Buzay István illusztrációival

Bolti ár: 1690Ft
Kedvezményes ár: 1437 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Móra Kiadó, 2012
32 oldal, 170x192 mm, Kemény borító  

Gyárfás Endre nevét elsősorban Dörmögő Dömötörék miatt jegyeztük meg, de most verseskötetet írt, amely óvodásoknak szól és kisiskolásoknak. A versek sorra veszik az évszakokat és az év folyamán előforduló ünnepeket, kedvükre válogathatnak belőlük az óvó nénik és a tanító nénik. A vidám és helyenként szokatlan képekkel tarkított verseket Buzay István illusztrációi teszik feledhetetlenné.

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Gyárfás Endre
  Móra Kiadó
  1599 Ft (-20%)
  1999 Ft
  Állatkertben, vadasparkokban felnőtt és gyerek egyaránt fogadhat örökbe állatokat. Így pártfogója, ajándékozója lehet kedvencének.
 • Gyárfás Endre
  Móra Kiadó
  1699 Ft (-15%)
  1999 Ft
  Hol a veszélyes vadnyugaton tűnik fel, hol egy elegáns bácsi kávézóban, de találkozhatunk vele Pesten és Erdélyben is. Vajon ki rejtőzik a kackiás bajusz és a tömött szakáll mögött? Aranyásó vagy kalandor? Üzletember vagy feltaláló? Magányos világutazó vagy romantikus vőlegény? Puskás Tivadar mindez egy személyben. Ő találja föl a telefonközpontot, és öccsével együtt ő vezeti be hazánkban a telefont.
 • Gyárfás Endre
  Ciceró Könyvstúdió
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  Gyárfás Endre bájos és humoros verses meséjét olvasva megismerkedhetünk Dörmögőék három kölykének - Bercinek, Marcinak és Borinak - kalandos, mulatságos életével.