ez itt a kosarad
a termékeiddel

Szabó T. Anna

Tükörcicák

Illusztrátor: Maul Ági

Tessloff és Babilon Kiadó, 2013

32 oldal, Kemény borító

Püspökkenyér bácsi egy óriási edénytornyot egyensúlyoz a kezében. Cila és Laci, az ikercicák fogócskáznak a konyhában. Ráadásul a cukrászmester ikerlányainak szülinapja lesz, tortát kell sütni! A cicák betűket és számokat formálnak a tortára marcipánból, méghozzá úgy, hogy a most olvasni tanuló gyerekek is sikerrel elolvashassák a feliratokat. Nézd meg Lacit, nézd meg Cilát: Egyformák? Nem: Tükörcicák! Tükör-folt és tükör-név - orrnyi csak a különbség. Sütnek majd egy ikertortát... De pssz...! Ennyi elég lesz. Nincs étvágyad? Lapozz bele - vigyázz, nehogy megéhezz! Szabó T. Anna finom humorú rímei és Maul Ági játékos kedvű illusztrációi garantálják a színvonalas szórakozást az olvasáshoz, felolvasáshoz.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1870 Ft
1590 Ft (-15%)

7 állati verseskötet, ami nem hiányozhat a polcodról!

Van valami megnyugtató és utánozhatatlan az állatos versekben: legyen szó medvékről, sünikről, malacokról, okapikról vagy pelékről, ez az a műfaj, ami gyakorlatilag minden korosztályt szórakoztat. Nem hiszed? Összeszedtünk hét jobbnál jobb állatos verseskötetet, sőt azt is, hogy melyiknek mi a három legjobb tulajdonsága. Ráadásul most az itt található összes könyvet 20%-os kedvezménnyel találod a webboltunkban, rengeteg másik mellett!

Egyedül is olvashatod!

Nálunk egy féléve tud olvasni a még óvodás, nagyobb gyerek. Egészen különböző szövegeket olvas: verseket, egy-egy regényfejezetet, ha a gonosz anyja nem hajlandó a végtelenségig mesélni, képeskönyveket. Bár szerintem nagyon ügyes, de azért még hamar elfárad. Ha bele is kezd egy nagyobb könyv egy fejezetébe, nem tér vissza hozzá, nem olvassa napra nap önállóan ugyanazt. Viszont nagyon-nagyon szereti a rövid, de mégse babás szövegű, szép képeskönyveket, mint például a Szépség és Szörnyeteg, Az emlékfoltozók, a Sárkány a lépcsőházban. Ezekben olyan kevés szöveg van, hogy képes egyedül végigolvasni, de nem 2-3 évesekre szabták a történeteket. Pár olyan könyvet vettünk kézbe a Pagonyban, amelyekben sok kép és kevés szöveg van, valamint sok-sok állat, és most jelent meg nemrég.

További kapcsolódó cikkek...