Tükörcicák

Szabó T. Anna

Tükörcicák

Maul Ági illusztrációival

Bolti ár: 1870Ft
Kedvezményes ár: 1590 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Tessloff és Babilon Kiadó, 2013
32 oldal, 208x210 mm, Kemény borító  

Püspökkenyér bácsi egy óriási edénytornyot egyensúlyoz a kezében. Cila és Laci, az ikercicák fogócskáznak a konyhában. Ráadásul a cukrászmester ikerlányainak szülinapja lesz, tortát kell sütni! A cicák betűket és számokat formálnak a tortára marcipánból, méghozzá úgy, hogy a most olvasni tanuló gyerekek is sikerrel elolvashassák a feliratokat. Nézd meg Lacit, nézd meg Cilát: Egyformák? Nem: Tükörcicák! Tükör-folt és tükör-név - orrnyi csak a különbség. Sütnek majd egy ikertortát... De pssz...! Ennyi elég lesz. Nincs étvágyad? Lapozz bele - vigyázz, nehogy megéhezz! Szabó T. Anna finom humorú rímei és Maul Ági játékos kedvű illusztrációi garantálják a színvonalas szórakozást az olvasáshoz, felolvasáshoz.

Ezt a könyvet 4-7 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Szabó T. Anna
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Egy kis zenélődoboz ez a könyv, sok hangjeggyel, négy kiváló író - Balázsy Panna, Kalapos Éva Veronika, Lakatos Levente és Szabó T. Anna - egy-egy elgondolkodtató kisregényével. Jó kézbe venni, kinyitni, hogy meghalljuk a történeteiket, visszacsukni, és újra, meg újra felnyitni. Sorsok, szerelmek, életek ömlenek ki ebből a kis kötetből, ezernyi dallamfoszlány, a szív millió dallama.
 • Szabó T. Anna
  Magvető Kiadó
  2392 Ft (-20%)
  2990 Ft
  "Bögyöga büszöm!" Így köszöntik egymást Csillámvölgyben. Pertu király két csintalan gyereke, Hanna és Henne állandóan civakodnak, és már nagyon unják, hogy mindennap csak fényt ehetnek. De minden veszekedés elcsitul, amikor valódi veszély fenyeget...
 • Szabó T. Anna
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1845 Ft (-15%)
  2170 Ft
  Alfa, a kis robotfiú száguldozik a könyv lapjain: arra programozták, hogy megtalálja tükör-párját. Ismeretlen lényekkel találkozik a dzsungelben, a kalózszigeten, a lufi pályán, a kísértetkastélyban... A rímes mese és az illusztrációk szerves egységet képeznek. A Tükörcicák után méltán várják ezt a tükör-történetet a kis rajongók.
 • Szabó T. Anna
  Pozsonyi Pagony Kft
  2933 Ft (-15%)
  3450 Ft
  A kalóz nagypapa című meseantológiában legjobb kortárs íróink - Marék Veronikától Szabó Borbálán keresztül Lackfi Jánosig - mesélnek a családról. Zajlik az élet, hol szeleburdin, hol komolyabban, hol sírunk, hol gurgulázva nevetünk.
 • Szabó T. Anna
  Vivandra Kft.
  2243 Ft (-25%)
  2990 Ft
  Az első nagy szerelem örök. Szárnyakat ad, átformál, megtanít a másikra és önmagunkra. De mi történik, ha annak, akit szeretünk, titka van? Ha nem akar egészen a miénk lenni? Ha feláldozza magát értünk, de közben mégis megtartja a szabadságát?
 • Szabó T. Anna
  Magvető Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  "Tatok, tatok, hol voltatok? Patakparton mit láttatok? Fütyültetek? Ugráltatok? Tatoktatok."
 • Szabó T. Anna
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  743 Ft (-25%)
  990 Ft
  Ez a körte-kertészet, rövidebben: körtészet. Ebben járok körbe-körbe, megér egy pár kört a körte.
 • Szabó T. Anna
  Csimota Könyvkiadó
  1868 Ft (-25%)
  2490 Ft
  A kötetben szereplő versek segítik óvodás és iskolás gyerekeket az ábécé elsajátításában. A versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek a magyar abc negyvennégy betűjével.
 • Szabó T. Anna
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  "Ezek a mesék a gyűlölködés ellen, a szeretetről szólnak, annak a felismerésnek a fontosságáról, hogy miben vagyunk mások, és miben hasonlítunk egymásra. Arról, hogy a világ csodálatos..."
 • Szabó T. Anna
  Pozsonyi Pagony Kft
  1868 Ft (-25%)
  2490 Ft
  Találd meg az igazi boldogágot ebben a varázslatosan szép könyvben!

Cikkek

7 állati verseskötet, ami nem hiányozhat a polcodról!

Állatok és versek – mi kell még?

2016. április 7. - Bánáti Anna cimkék:

Van valami megnyugtató és utánozhatatlan az állatos versekben: legyen szó medvékről, sünikről, malacokról, okapikról vagy pelékről, ez az a műfaj, ami gyakorlatilag minden korosztályt szórakoztat. Nem hiszed? Összeszedtünk hét jobbnál jobb állatos verseskötetet, sőt azt is, hogy melyiknek mi a három legjobb tulajdonsága. Ráadásul április 7. és 13. az itt található összes könyvet 20%-os kedvezménnyel találod a webboltunkban, rengeteg másik mellett!

Egyedül is olvashatod!

Állatos mesék nagyon kezdő olvasóknak

2013. július 30. - Hanna cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

lNálunk egy féléve tud olvasni a még óvodás, nagyobb gyerek. Egészen különböző szövegeket olvas: verseket, egy-egy regényfejezetet, ha a gonosz anyja nem hajlandó a végtelenségig mesélni, képeskönyveket. Bár szerintem nagyon ügyes, de azért még hamar elfárad. Ha bele is kezd egy nagyobb könyv egy fejezetébe, nem tér vissza hozzá, nem olvassa napra nap önállóan ugyanazt. Viszont nagyon-nagyon szereti a rövid, de mégse babás szövegű, szép képeskönyveket, mint például a Szépség és Szörnyeteg, Az emlékfoltozók, a Sárkány a lépcsőházban. Ezekben olyan kevés szöveg van, hogy képes egyedül végigolvasni, de nem 2-3 évesekre szabták a történeteket. Pár olyan könyvet vettünk kézbe a Pagonyban, amelyekben sok kép és kevés szöveg van, valamint sok-sok állat, és most jelent meg nemrég.