Túlélési tippek a sulihoz
  • 13-18

Roland Beller

Túlélési tippek a sulihoz

Móra Kiadó, 2016

176 oldal , Puha kötés

A nagy sikerű „túlélő” sorozat újabb kötete ahhoz ad ötleteket, hogy jobban teljen az idő a suliban. Tanulsz, mégis rosszak a jegyeid? Utálod a házi feladatokat? Félsz a verekedéstől? Puskáztál és lebuktál? Szeretnél te is egy banda tagja lenni? Hát igen, akár a suliról van szó, akár a koleszról, az élet sem itt, sem ott nem mindig könnyű. Ráadásul az időd nagy részét ott töltöd. Nos, ebben a könyvben találsz egy csomó jó ötletet ahhoz, hogy ne kelljen szenvedned az iskolában. Gondolkodj el rajtuk, hogy jobban el tudd viselni a nehéz helyzeteket, s a lehető legjobban gyere ki belőlük. Ne pánikolj, ne görcsölj, hanem élvezd az órákat, röhögj nagyokat a haverokkal, és még az is lehet, hogy megkedveled a tanáraidat. Szóval, nálad a labda! ELŐSZÓ A suli jó dolog. A te saját kis világod, távol a szülőktől, ahol rengeteg élmény vár: hatalmas röhögések az osztályban, viccmesélés az ebédlőben, csevegés a haverokkal, barátnőkkel az udvaron. Két szünet között persze órák is vannak – ezeken olyasmiket tanulsz, amikről eddig nem tudtál. Örülsz, ha jó jegyeket kapsz, és annak is, hogy minden évben érezheted, egy kicsit nagyobb és okosabb lettél… Igaz, a suli néha kemény is tud lenni. Mert szorgalmasan kell készülni akkor is, ha épp nincs kedved hozzá, mert el kell viselned a rosszkedvű tanárokat is, mert rád szállhat egy iskolai banda, mert vannak szabályok, amiket muszáj betartani… Sok minden okozhat nehézséget. Mi összegyűjtöttük, mik lehetnek ezek, és tanácsokat is adunk ahhoz, hogyan lehetsz úrrá rajtuk. Roland Beller gyermekpszichiáter, pszichoanalitikus és Bernadette Costa-Prades újságíróno jól ismemerik a gyerekeket és a felnotteket is. Sorra veszik az iskolai élet nehézségeit, és aranyat éro tanácsokat adnak az elviselésükhöz.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 2499 Ft
Aktuális ár: 2124 Ft
loyaltypoints11 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Meghökkentő témaválasztás, új látásmód

A kamaszkor mindenki számára új, addig ismeretlen kihívásokat tartogat, amelyekkel egyedül kell megküzdeni még akkor is, ha támogató családja és sok barátja van az embernek. Sokszor magunk sem tudjuk, hogy mit érzünk, és a legkevésbé sem akarunk róla beszélni, mert kínos. Ilyenkor jó megoldás lehet, ha a megfelelő könyvekben keressük a segítséget. Szerencsére az utóbbi időben egyre több jó könyv jelenik meg, ami igyekszik ledönteni a különböző kellemetlen témákkal kapcsolatos tabukat.

Ebben a válogatásban az utóbbi idők izgalmas újdonságait találhatjátok, amelyek között a felsősöktől egészen az fiatal felnőttekig mindenki meg fogja találni a neki valót.

Összes kapcsolódó cikk