Winnetou - Klasszikusok gyerekeknek

Karl May

Winnetou - Klasszikusok gyerekeknek

Bolti ár: 2490Ft
Kedvezményes ár: 2117 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Ciceró Könyvstúdió, 2017
64 oldal, Kemény borító  

Ki ne ismerné a Vadnyugaton Winnetou nevét? Bátorságáról híres, elvégre nem ok nélkül lett az apacsok törzsfőnöke. Old Shatterhand meg akar vele barátkozni. Az indián azonban nem bízik a sápadtarcúakban...Nem bízik, egészen addig, amíg Old Shatterhand meg nem menti az életét. A világhírű klasszikus kalandregény rövidített, sok illusztrációval ellátott változata remélhetőleg sok kezdő olvasónak kedvet csinál az eredeti könyv elolvasásához.

Ezt a könyvet 6- éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Az 1842-ben született, szegény családban nőtt fel, mégis minden idők legtöbb könyvét eladó német íróvá vált. Leghíresebb vadnyugati történeteit anélkül írta meg, hogy előtte járt volna a vadnyugaton. A westerni miliő közvetlen élményének hiányát sikerrel ellensúlyozta a kreativitás szellemes kombinációival, képzeletével, tényleges adatokat tartalmazó térképekkel, utazási beszámolókkal, útikönyvekkel, embertani és nyelvtudományi anyagokkal, de 1908-ban végül eljutott Amerikába. 1912-ben halt meg.

Cikkek

Régi-új klasszikusok

Friss és régi? Talált!

2017. május 18. - Zsani cimkék: Best of 

A klasszikusok nem véletlenül állják ki az idők vasfogát. Emlékszel Pöttyös Pannira? Mirr-Murr kalandjaira? Akár Tündér Lalára, vagy Winnetou-ra? Hát itt az idő, hogy nosztalgiázz! Sőt, mi több nosztalgiázz a gyerekeddel, meséld el neki a régi kedvenceid, hogy majd egyszer ő is lemesélhesse!

Kattints a szemlére és ismerd meg a legfrissebb klasszikusokat!