Zágoni Balázs

Abszolút Töri kvízjáték és könyvbemutató
2022-04-05

Imádod a történelmet? Simán lepipálod a kortársaidat a legrészletesebb ismereteiddel? Szeretsz csapatban játszani, és megmutatni, mennyire penge vagy töriből Akkor nevezzetek be az Abszolút Töri kvízjátékra!

Tovább olvasom...
HANDLING!
2022-03-17 - katalin
#Ezt olvassuk most

Remélem, világos: Handling! – mindenki a helyére, felvétel indul! Figyelem, összpontosítás, akció. Sok-sok apró snitt, gyors vágások, időbeli ugrások. Jászai Mari és Berky Lili mint zombik egy kolozsvári forgatáson, ahol Kertész Mihály borít ki éppen mindenkit, hogy aztán ő is jól kiboruljon. Mindez nem sokkal az I. világháború kitörése előtt gróf Bánffy Miklós bonchidai birtokának közelében. Nem sok ez így együtt? De, igen, mégis organikusan összeáll Zágoni Balázs Szamos-parti Hollywood című regényében, amely az Abszolút töri – sorozat legújabb kötete.

Olvasd el Vinczellér Katalin magyar-média szakos tanár ajánlóját!

Tovább olvasom...
Ahol Casablanca és Kolozsvár összeér

Megérkezett Zágoni Balázs Abszolút töri regénye, a Szamos-parti Hollywood! Állítjuk, hogy ezt a könyvet a szülők ugyanannyira fogják élvezni, mint a kamaszok. Ismerd meg ezt a sodró lendületű, kalandos történetet a kolozsvári némafilmforgatásról és az első világháborút megelőző utolsó pillanatokról Budapesten és Erdélyben. Olvasd el Szakács Zsu ajánlóját!

Tovább olvasom...