ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 3-6

Marék Veronika

A kékpöttyös elefánt

Illusztrátor: Richly Zsolt

Vivandra Kft., 2011

40 oldal, Kemény borító

A kékpöttyös kicsi elefánt lány, hajában piros szalaggal, ámuldozik a többi állaton. NAHÁT! Utánozni akarja őket, vagy csak egyszerűen virgoncan játszadozni velük. NAHÁT! A kékpöttyös elefánt kislány a 60-as évek végén született, és egy régi újságban játszadozott havonta egy-egy barátjával. Most mindegyiket összegyűjtötte egy könyvben. 20 vidám, pajkos, rajzos képregényes történet, amelyekben a kiselefánt megpróbálja utánozni a másik állatot, több-kevesebb sikerrel.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-6 munkanap

Kosárba teszem

2400 Ft
2040 Ft (-15%)

nextprev
Elefántok a könyvesboltban

A porcelánboltokkal ellentétben mi nagyon szeretjük, ha a boltjaink tele vannak elefántokkal. Na jó, inkább csak elefántos könyvekkel. Eszter, a Bartók Pagony üzletvezetője összeszedte nekünk, melyek a kedvenc elefántos könyvei, olvass tovább!

Hetet egy csapásra

A Könyvfesztivál előtt-alatt a kicsiknek szóló könyvekből szemezgettem, és végül hét kötet nyerte meg külseje és az átlapozás alapján tetszésemet: ezekből rakosgattam össze a kicsiknek szóló ajánlót. Végül elvetettem a pontozást, de a sorrend nem véletlen. Amikor ugyanis már sokadszor olvastam végig azt a pár könyvet, úgy éreztem, hogy beállhatok a huhogók sorába, hogy bezzeg a régi szép időkben még tudtak mesét írni az írók. Bár persze lelkem mélyén konzervatív vagyok és elitista, csak igyekszem leplezni, most kibújt a szög a zsákból, mert Móra Ferenc A didergő királya (Kass János illusztrációival) lett (volt) a kedvencem.

További kapcsolódó cikkek...