ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 7-12

Lewis Carroll

Aliz kalandjai Csodaországban és a tükör másik oldalán

Fordító: Varró Dániel

Fordító: Varró Zsuzsa

Sziget Könyvkiadó, 2009

256 oldal, Kemény borító

Mindkét közkedvelt klasszikus mese új fordításban, Varró Dániel és Varró Zsuzsa átültetésében szerepel a könyvben. A kötet további érdekessége, hogy Sir John Tenniel 1864-ben a könyv első kiadásához készült eredeti illusztrációival jelenik meg exkluzív kivitelben a gyerekek számára a legszebb, legértékesebb karácsonyi ajándékként.

Jelenleg nem rendelhető.

4900 Ft
4165 Ft (-15%)

nextprev
Klasszikusok újraolvasva

Mindenkinek vannak olyan gyerekkori könyvélményei, amik felejthetetlenek. Mitől, miért és kiknek jók ezek a régebbi mesék? Most a legnagyobb klasszikusokat vettük le a poncról és néztük meg közelebbről. Olvass újra te is, megmutatjuk azt is, hogy hogyan! A másik ok, hogy MOST kezdd el az újraolvasást, hogy március 15-ig 20% kedvezménnyel teheted a kosaradba a legkedvesebb klasszikusainkat!

Klasszikusok sulisoknak országról országra

Ismerjétek meg a legszuperebb klasszikusokat! Szemlénk sorra veszi azokat a könyveket, amiket generációról generációra lehetetlen megunni. Ha kéne egy jó könyv, ami garantáltan elvarázsol, akkor olvasd végig a cikket. Hat éves kortól egészen a kisiskolás kor végéig mindenki talál benne magának valami igazán különlegeset és katartikusat!Elő a függőággyal és a nosztalgikus hangulattal!

További kapcsolódó cikkek...