Molnár Jacqueline és Kiss Noémi

A Bálna és a Srác

Pagony Kiadó, 2021

120 oldal , Kemény kötés

„Ki ismerte a fiút, aki olyan picinek született, mint egy légy?” – így kezdődik a történet a Srácról, aki a messzi északon élt, kisebb volt, mint a többiek, nem szerette, ha Cérnának hívják, és egy napon elege lett abból, hogy mindenki csúfolja. Az apró, ám bátor fiúról, aki elhatározta, hogy világgá megy.

De ugyanannyira szól a történet a cserfes, kicsit duci kislányról, Lídáról is, na meg arról, hogyan kötöttek barátságot egy csapdába esett fókával, egy törött szárnyú kormoránnal, a világ legszelídebb bálnájával, vagy hogy miként esett Lída az óriások fogságába, és hogyan próbálta kiszabadítani őt Cérna...

Kiss Noémi varázslatos regénye a barátságról, a bátorságról, a menekülésről és a szabadságról mesél –

Molnár Jacqueline pedig gyönyörű illusztrációkat készített hozzá.

"Cérnasrác és Lída egy pillanat alatt a legjobb barátaink lesznek és elképesztő kalandokon és vadregényes tájakon keresztül bolyonghatunk velük. Nem eresztik a kíváncsiságunkat és igazán érzékeny módon vezetgetnek minket szökésen, barátságon, búbánaton és megvígasztalódáson, óriásokon és tengeri lényeken, szereteten és hazataláláson át. Kiss Noémi csodálatos meséje és Molnár Jacqueline gyönyörűséges illusztrációi valódi, nagyszabású meseélményt nyújtanak. Rég találkoztam ennyire magával ragadó gyerekeknek szóló tartalommal, ami közben ilyen magas irodalmi szinten van. Én egyhuzamban végigolvastam és alig várom, hogy a kisfiamnak is mesélhessek belőle." - Lovas Rozi

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Pagony meseregényeket mindenkinek!

Nagyon szeretjük a meseregényeket, és nagy öröm számunkra, hogy egyre szélesedik a palettánk! Ami a legjobb ezekben a könyvekben, hogy közös esti olvasmánynak is kitűnőek, de a kisiskolások akár önállóan is olvashatják őket. Összegyűjtöttünk most néhányat, amik a közelmúltban jelentek meg, és tényleg kihagyhatatlanok!

A Bálna és a Srác - Előhang

Egészen különleges történetet olvashattok most Kiss Noémi tollából barátságról, bátorságról, bálnákról és a világvégéről. A Bálna és a Srác egy igazi, északi hangulatú, lírai meseregény, melyet Molnár Jacqueline varázslatosan szép rajzai illusztrálnak. Olvasd el a történet nyitányát!

Újdonságok az őszi PagonyFesztre

Alig múlt el a Könyvhét, máris itt a PagonyFeszt! E rövid idő alatt sem lazsáltunk ám! Nézd meg, mennyi újdonsággal készültünk a Pagony 20. születésnapjára!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások