Az elveszett nyakék
  • 4-99

Az elveszett nyakék

Marbushka

Messzi-messzi vidéken, gondtalanul élt a szépséges királykisasszony.A gonosz boszorkány irigységében megátkozta és mély, üres álommal súlytotta. Varázslatos nyakékének negyven gyöngyét pedig szétszórta a kertben. Híre ment az egész birodalomban, hogy a királykisasszony addig nem szabadulhat meg az átok alól, amíg a nyakéket össze nem illesztik újra.A próbát addig kell teljesíteniük a hősöknek, amíg a homokórán az utolsó arany homokszem is legördül. A királykisasszony azóta mély álomban várjaa megmentőit.Csapatjáték 4 éves kortól, 1–6 játékos részéreA játék célja: összegyűjteni a nyakék gyöngyeit mielőtt a homokóra puzzle elkészül.A játék menete: Helyezzétek a játéktáblát az asztal közepére és a gyöngyöket szórjátok szét a királykisaszony körül! A homokóra kártyáit tornyozzátok fel egy kupacba a tábla mellé! Állapodjatok meg előre, hogy milyen minta szerint állítjátok össze a nyakéket. Amikor mindez kész, kezdődhet a játék! A legfiatalabb játékos dobjon a dobókockával! Mit mutat a kocka?• Ha színt: vegyél el a tábláról egy olyan színű gyöngyöt mint amit a kocka mutat és helyezd a királykisasszony nyakára! (Ha elfogyott az a szín, nem választhatsz másikat helyette, a köröd véget ért.)• Ha hangyát: 2 tetszőleges színű gyöngyöt tehetsz a királylány nyakára, mivel a hangyák is segítettek.• Ha homokórát: vegyél el egy homokóra lapkát a kupacból és tedd a játéktábla mellé.Ha előbb rakjátok ki a homokóra összes lapkáját, minthogy a nyakék elkészülne, akkor sajnos kifutottatok az időből. Ha azonban sikerül előbb összeállítani a nyakéket, akkor feloldottátok az átkot és megmentettétek a királylányt!Sok örömet és szerencsét kívánunk a játékhoz!
A játék tartalma: 4x10 cseh üveggyöngy vászontasakban, 1 dobókocka, 1 játéktábla, 1 db kilenc kártyából álló homokóra kirakó

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 12990 Ft
Aktuális ár: 11691 Ft
loyaltypoints58 törzsvásárlói pont
Kosárba
Mesés játékok

Ha szép és ötletes, ovisoknak-kisiskolásoknak való társast szeretnénk, akkor emeljünk le pár Marbushka játékot a polcról! A Marbushkák pár alapjátékot bolondítanak meg egy-egy ötlettel, történettel, szereplővel, amitől egyedivé válnak a játékaik.

A kis manufaktúrában készülő darabokban igazi fa bábuk, illusztrált kártyák, táblák, kiegészítők találhatóak. Mindent jó kézbe venni, ami egy Marbushkás dobozban van - most három társasukat néztük meg! 

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások