ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • játék
  • 4-99

Az elveszett nyakék

Marbushka

A gonosz boszorkány megátkozta a szépséges királykisasszonyt. Varázslatos nyakékét elszakította és annak negyven gyöngyét szétszórta a kertben. A gyöngyöket meg kell találni és a nyakéket össze kell illeszteni amíg a homokórán az utolsó arany homokszem is legördül, hogy megtörjön az átok. Kreatív csapatjáték féldrágakövekkel ügyes kezû gyerekeknek. A játék tartalma: 10 db hematit, 10 db korall, 10 db gyöngyház, 10 db ametiszt, 1 db kétoldalas játéktábla, dobókocka, homokóra kirakó és egy vászontasak.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

7990 Ft
7591 Ft (-5%)

Mesés játékok

Ha szép és ötletes, ovisoknak-kisiskolásoknak való társast szeretnénk, akkor emeljünk le pár Marbushka játékot a polcról! A Marbushkák pár alapjátékot bolondítanak meg egy-egy ötlettel, történettel, szereplővel, amitől egyedivé válnak a játékaik. A kis manufaktúrában készülő darabokban igazi fa bábuk, illusztrált kártyák, táblák, kiegészítők találhatóak. Mindent jó kézbe venni, ami egy Marbushkás dobozban van - most három társasukat néztük meg! 

Huh, mi van a szekrényben?

Nem kísértetes könyvet, hanem egy trükkös memóriajátékot takar a cím. És nem csak a címe ilyen egyedi. Ugye te is szereted az olyan társasjátékot, ahol már pusztán csak a grafika, vagy a helyes figurák is belopják magukat a szívedbe? Nagy örömünkre a Pagonyban is megtalálták helyüket a Marbushka játékok, vagyis a tökéletesen egyedi, kézzel festett, művészien illusztrált és nem mellékesen humoros társasok, kirakók. Bohony Beatrix és párja, Zöldi László megvalósították álmukat, és szerencsére most már mi is részesei lehetünk ennek a varázslatos világnak. (Szollár Vera interjú)

További kapcsolódó cikkek...