Berg Judit

Árnyékmókus

Illusztrátor: Agócs Írisz

Játék tervező: Marosvári Tamás

Pagony Játékkiadó, 2023

Forma kitapintós társasjáték. A dobozban négy játékváltozat található különböző korú gyerekeknek, együttműködő és versengő módban is.
Sári és barátai nagyot kirándultak, és hazafelé szörnyen elfáradtak. Milyen jó lenne most mókusnak lenni és hipp-hopp hazaugrálni! Hogy gyorsabban teljen az idő, a fák és kerítések árnyékain szökdécselnek haza. Segíts nekik megtalálni a megfelelő árnyékokat, amiken hazajuthatnak! Ehhez nem kell mást tenned, csak ügyesen kitapogatni a megfelelő formákat a vászonzsákban, és kirakni belőlük a kártyádon látható rajzot.
Figyeld meg a képeket! Milyen formákat látsz rajtuk?
Tapintsd ki a zsákban a megfelelő alakú lapkákat!
Rakd össze a képek árnyékát!
Lépkedj végig a bábuddal a felépített árnyékokon, és érj haza elsőként!

Játékszabály ( ) Játékszabály ( )

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 8990 Ft
Aktuális ár: 8541 Ft
loyaltypoints43 törzsvásárlói pont
Kosárba
Maszat után most Sárié a főszerep!

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Berg Judit remek szerző, mint hogy még a mellékszereplői is külön sorozatot érdemelnek. Az évek folyamán annyi izgalmas és érdekes dolog történt a Maszat sorozatból ismert Sárival, hogy szerző és Agócs Írisz, - sok más könyvünk mellett - a Maszat-kötetek illusztrátora úgy döntöttek, róla is érdemes lenne mesélni a bölcsis-ovis korosztálynak. Ismerd meg a szerzőpáros legújabb, a kicsik hétköznapjait és sajátos problémáit feldolgozó sorozatát, mely már nem csak négy könyvet, de egy ovisoknak szóló társasjátékot is tartalmaz!

Milyen a tökéletes első társasjáték?

Sokan érkeznek azzal a kéréssel-kérdéssel a Pagony boltjaiba, különösen a társasjátékokra szakosodott Játékházunkba, hogy első társast keresnek, illetve három-négyéves kisóvodásoknak keresnek játékot. A boltjainkban szakképzett eladók segítik a választást, de nagyon szerettük volna játékkiadói oldalról is megkínálni valamivel a legkisebbeket!

Így született meg az Árnyékmókus. Olvass tovább!

Kedvenc játékaink kicsiknek és ovisoknak

Ki mondta, hogy a kisgyerekeknek még nem való a társasjáték?! A következő játékok segítenek abban, hogy ők is részesei lehessenek annak a kalandnak, amikor a család vagy a barátok együtt játszanak. Sőt, a társasok egy szuper szülinapi programnak is beillenek. Nézzétek meg a kedvenceinket!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások