Magyari Péter

Bence és a türkiz Nabu

Illusztrátor: Lanczinger Mátyás

Pagony, 2016

144 oldal , Puha kötés

Nabu egy szuperhős, akinek öt fegyvere van:

- egy kés
- egy aknavető
- egy pisztoly
- egy dobócsillag
- és egy elektromos sokkoló.

Nabu Bencéé. Bence általános iskolás, harmadikos, a legjobb barátját Rigl Zolinak hívják, a legfőbb ellenségét pedig Nagy Pelvának. A Nagy Pelva elvette Bencétől Nabut. Vissza kell szerezni!
Bence és Zoli rögtön három tervet is kitalálnak, amiből a madárpókos kókuszgolyó bizonyul a legjobbnak...
Izgalmas és vicces történet egy szuperhősről, egy harmadikos fiúról, egy csótányról és a bátorságról.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1692 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
Elvették Nabut!

Az egész úgy kezdődött, hogy a harmadikos Bencétől elvették a türkiz Nabuját. Hogy ki is az a Nabu? A legeslegmenőbb szuperhős, akinek öt fegyvere van: egy kés, egy aknavető, egy pisztoly, egy dobócsillag és egy elektromos sokkoló. Bence a mandulaműtétje miatt kap egy türkiz Nabut, amit aztán a hatodikos Nagy Pelva rögtön az első nap el is vesz tőle az iskolában... Olvass bele a Bence és a türkiz Nabu első fejezetébe!

Izgalmas, belevaló és szuperhősös, mi az?

Bence egy átlagos harmadikos kisfiú, kedvenc étele a bolognai spagetti, kedvenc játéka pedig a Türkiz Palástot Viselő Nabu (röviden türkiz Nabu). Amikor a hatodikos Nagy Pelva elveszi tőle a játékot, Bence és legjobb barátja terveket szőnek a visszaszerzésére, és végül nem a kókuszgolyóba rejtett csótány trükkje lesz a megoldás… Magyari Péter újságíró első gyerekkönyvét Lanczinger Mátyás jópofa rajzai díszítik, és tényleg nemcsak gyerekeknek szól, hanem kifejezetten szórakoztató a szülők számára is.

Mindenki lehet Bence

"Nézegettem rajzfilmeket a Youtube-on és legnagyobb hatással a Tini Nindzsa Teknőcök volt rám. Persze már ismertem a sorozatot korábban is, de Nabu életre keltése során a felmerülő kis háttértörténeteket, az egész hangulatot, a történetvezetést, a szörnyek neveit ez ihlette." Magyari Péter újságíróval beszélgettem új könyvéről, a Bence és a türkiz Naburól, a Tini Nindzsa Teknőcökről, a gyerekkori focis emlékekről, és persze a trutymagilisztákról.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások