D.A.C. 4. - Nem gyerekjáték
  • 13-16

Kalapos Éva

D.A.C. 4. - Nem gyerekjáték

Manó Könyvek Kiadó Kft., 2015

256 oldal, Puha kötés

Rejtély rejtély hátán – bár a harmadik rész végén minden rendeződni látszott, a D.A.C. körül sosem áll meg az élet: Flóra és Geri apukája egy titokzatos nővel randizik, amivel az őrületbe kergeti a gyerekeit, de ők sem adják meg magukat egykönnyen – összefognak a csábító ellen. Eközben Ákos egyre furcsábban viselkedik, és a többiekben feltámad a gyanú, hogy valami veszélyes dologba keveredett. Mindennek a tetejébe pedig kiderül, hogy a tanároknak is vannak féltve őrzött titkaik... csatlakozz a D.A.C. csapatához, és kalandozz velük a negyedik kötetben is!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

Kosárba

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

D.A.C.-rajongó vagyok, mondtam már?

Beismerem: D.A.C rajongó vagyok. Tudom, hogy vannak a könyvnek hibái is, de nem tudok velük foglalkozni sajnos. Bár egy jó nagy pakli könyvvel tértem haza a könyvhétről vasárnap este, és egész nap dolgoztam, és hullafáradt voltam, de azért reggelre a D.A.C 4-et ki kellett olvasnom. - Győri Hanna ajánlója.

Ha egynél nem tudsz megállni

Hiába a legjobb része az évnek a nyári szünidő, előfordul, hogy beleununk a kedvenc sorozatba és épp nem érnek rá a barátok – az ilyen kevésbé szórakoztató pillanatokra tartogatunk nektek néhány izgalmas könyvsorozatot. De ha a medence partján hűsölnél egy kicsit, vagy csak egy jó kis olvasmányra vágysz, akkor se hagyd ki ezeket a regényeket!

Összes kapcsolódó cikk