Doda Jóga - Szülő és gyermek jóga
  • 6-99

Doda Jóga - Szülő és gyermek jóga

The Purple Cow

A jóga olyan, mint "a termékeny talajba ültetett mag, mely biztosan erős és egészséges fává nő." A jóga segítséget nyújt, hogy magasabb szinten léphess kapcsolatba testeddel, elméddel és környezeteddel. A gyakorlatsor célja a szülő és gyermek között szövődő érzelmi kapcsolat megerősítése, mindezt minőségi idő együtt töltése közben. Végy egy mély levegőt, és lépj az egészség útjára a doda jógával!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

Kosárba

3290 Ft
3126 Ft (-5%)

9+1 tipp: ezeket rejtse a nyuszi kosara

Tény, hogy a csokinak senki nem tud ellenállni, de ha idén inkább nem szeretnéd megkockáztatni a fogszuvasodást, ajánlunk pár szuper játékot: nem nagyobbak, mint egy tábla csoki, szóval tökéletesek húsvéti kincskereséshez!

Gyerekjóga az egész családnak

Iskolai hajtás, megfelelés a szülőknek, a tanároknak és a kortársaknak, versenysportok, plusz órák - ez csupán néhány dolog, ami a gyerekek életét is olyan stresszessé teheti, mint a felnőttekét. De van rá megoldás, olvass tovább!

Lelassítani egy hiperaktív gyereket?

Több okból is ajánljuk. A legnehezebb, hogy elhidd, működhet, és hogy ki is próbáld. Például a jógát. Lecsendesít vagy vicces kikapcsolódás és közös élmény, kötődés a nap bármely szakában, amire a legnagyobb szüksége van a fejlődő szelférzésnek. Nincs szükséged különösebb eszközökre és spéci ruházatra sem.

Összes kapcsolódó cikk