Egy szót se szólj!
  • 14-99

Nagy Anikó Johanna

Egy szót se szólj!

Tilos az Á Könyvek, 2016

144 oldal , Puha kötés

A tizenöt éves Hanga életét apja halála óta a depresszió uralja. Mintha semmi sem akarna összejönni: képtelen a tanulásra koncentrálni, rengeteget hízott, ráadásul három lány az osztályából folyamatosan szekálja. Minden napja ugyanolyan egyhangúan telik, míg be nem költözik a szomszédba egy házaspár. A férfi, Balázs szinte apjaként gondoskodik róla: segít neki a tanulásban, jókat beszélgetnek és ajándékokkal lepi meg a lányt. Hanga egyre jókedvűbb és magabiztosabb lesz, és úgy tűnik, végre minden jóra fordul.

Ám egy idő után kiderül, hogy Balázs nem az, akinek mutatja magát, Hanga élete pedig rémálommá változik...

Kinek a segítségére számíthatsz, ha nem hisznek neked? Kihez fordulj, ha már senkiben sem bízhatsz? Van egyáltalán kiút, és ha igen, merre keresd?


14+

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2290 Ft
Aktuális ár: 1947 Ft
loyaltypoints10 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Két könyv, ami nélkül ne menj haza a Könyvhétről!

Keresd két újdonságunkat a Könyvhéten! Egy izgalmas krimi és egy felkavaró naplóregény mutatkozik be a 123-as pavilonnál a Vörösmarty téren 2016. június 9-13. között. A könyveken túl remek programokkal is várunk, nem tilos semmi! Keresd a Tilos az Á könyveket a Könyvhéten!

"Néha úgy érzem, mintha a szomorúságomat is fel akarnám zabálni..."

Annyi minden van, ha az ember 14 éves... Hanga élete is egyre bonyolultabb: az apja halála óta nem tudja magát összeszedni. Evési zavarokkal küzd, próbál lelket önteni az anyjába, ráadásul három osztálytársa folyamatosan cseszteti őt az iskolában. Olvass bele az Egy szót se szólj!-ba, és ismerd meg Hangát!

Ez lenne a felnőttek világa?

A történet egy 15 éves kamaszlányról, Hangáról szól, aki egy csapásra veszíti el a biztos talajt a lába alól, amikor elveszti édesapját, az osztálytársai kínzásának célpontjává válik, a támaszaként feltűnő férfi erőszakoskodik vele, a gyászában magába forduló édesanyja pedig nem tudja támogatni. Senkár Éva pszichológus ajánlója Nagy Anikó Johanna könyvéről, az Egy szót se szólj!-ról. Ha tetszik a könyv, nézd meg a többi könyvheti újdonságunkat is!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások