Mit? Miért? Hogyan? - Mini 18. - Jön a kukásautó!

Peter Nielander

Mit? Miért? Hogyan? - Mini 18. - Jön a kukásautó!

Bolti ár: 2450Ft
Kedvezményes ár: 2083 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Scolar Kiadó, 2012
16 oldal, 179x198 mm, Kemény borító  

A Ravensburger gyermekkönyvsorozatának e kötete a szemétszállítás rejtelmeivel ismerteti meg az apróságokat. Megtudhatják többek között, mi is az a szemét, kik szállítják el és hová, milyen szemétszállító járművek léteznek, hogyan működik a kukásautó, miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés, és mit jelent a lomtalanítás.

Ezt a könyvet 2-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Peter Nielander
  3188 Ft (-15%)
  3750 Ft
  A gyerekeknek ezernyi kérdésük van: Hogyan idomítják az állatokat? Hol élnek a cirkusz lakói? Mit csinál a zsonglőr? A képeskönyv titkos ablakait kihajtva rengeteg meglepetésben lesz részük a mindenre kíváncsi apróságoknak.
 • Peter Nielander
  Scolar Kiadó
  3188 Ft (-15%)
  3750 Ft
  A gyerekeknek ezernyi kérdésük van: Milyen feladatokat végeznek a tűzoltók? Hogyan oltják el a tüzet? Hol segítenek a tűzoltók? A képeskönyv titkos ablakait kihajtva rengeteg meglepetésben lesz részük a mindenre kíváncsi apróságoknak.
 • Peter Nielander
  Scolar Kiadó
  2083 Ft (-15%)
  2450 Ft
  A legkisebbek ebből a kötetből megismerkedhetnek az utcán közlekedő járókelőkkel és járművekkel és a közlekedés alapszabályaival.
 • Peter Nielander
  Scolar Kiadó
  3188 Ft (-15%)
  3750 Ft
  Milyen részei vannak a pályának? Hányféleképpen lehet a labdát érinteni? Milyen szabályokat kell betartani? Miért fontos a megfelelő felszerelés?
 • Peter Nielander
  Scolar Kiadó
  3188 Ft (-15%)
  3750 Ft
  Egy könyv az izgalmas hajós népről, a vikingekről.

A sorozatról

Ismerjük meg a világot, lépésről lépésre együtt, minden nap A Mit? Miért? Hogyan? Mini című sorozat a legkisebbekkel ismerteti meg környezetünk titkait. Kötetei egyszerű és szemléletes válaszokat adnak a kicsik kérdéseire. A játékos elemek, a kedves rajzok, a kinyitható ablakok és a kornak megfelelő magyarázatok a könyv minden oldalát élvezetessé teszik. A praktikus és strapabíró? könyveket kétéves kortól ajánljuk. Scolar Kiadó - Ravensburger könyvek

Cikkek

Válaszok ezer kérdésre

Ismeretterjesztők kicsiknek a Scolartól

2012. november 27. - Vera cimkék: szemle ismeretterjesztő Best of 0-3 3-6 

mitmiertAnnyira izgalmas a világ! Egy gyerek fejében meg ezer kérdés zakatol egész nap, csak győzzük őket megválaszolni! A Scolar Kiadó sorozata hatalmas siker minden családban. Ha nálatok is gyakran hallatszik, hogy Mit? Miért? Hogyan? akkor a német Ravensburger kiadó részletes, színes, képes ismeretterjesztőit keressétek. Ahol persze a kihajtható ablakok is vannak. - Győri Hanna szemléje a sorozat újabb köteteiről.