Agócs Írisz

Tekla madarai

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pagony Kiadó, 2022

40 oldal , Kemény kötés

Sziasztok, Mici vagyok, és az a tervem, hogy megmentem a világot!

Ugye ismerősen hangzik a mondat? Mici egyszer már Márkó bácsi segítségével elmesélte, hogy miért jó, ha a kertünkben sokféle növény nő.

Most Teklával találkozik, akivel megismeri a madarak különleges világát. Megtanulja, hogyan segíthet nekik, és hogy melyiknek mire van (vagy éppenséggel mire nincs) szüksége.

Mici mindnyájunknak megmutatja, hogyan legyünk barátai – és egyszersmind részei – a természetnek. És ezzel tényleg teszünk egy lépést afelé, hogy Micivel együtt megmentsük a világot.

Már megjelent: Márkó bácsi kertje

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
11 dolog, amit próbálj ki decemberben!

Itt a december, és ahelyett, hogy lelassulna körülöttünk az idő, azt vesszük észre, hogy elfut mellettünk minden és mindenki. Pedig a decemberi időszak sok kellemes meglepetést tartogathat a szürke hétköznapokon is, ha megengedjük magunknak azt a luxust, hogy nem rohanunk, hanem kiélvezzük a pillanatot. Az adventi naptárt ne csak édességekkel és apró játékokkal töltsd meg, hanem közös programokkal is! Adunk pár ötletet, ami meghittebbé teszi majd a következő heteket, olvass tovább!

Mici újra akcióban

Talán nincs is olyan kisgyerek, aki ne szeretné etetni a madarakat, legyen szó a Balatonban úszkáló kacsákról, a főtéri verebekről, vagy a színes kis cinegékről, akik a fákon ugrálnak az ablakunk alatt. Természetes, hogy mind a legjobbat szeretnénk ezeknek a helyes kis állatoknak, de az sem elvárható, hogy egytől egyig ornitológusok legyünk, és pontosan tudjuk, melyik madárnak mire van szüksége. Jó hírünk van a számotokra, ugyanis Agócs Írisz legújabb könyvéből sokat tanulhattok a madarakról, és a városi életbe is könnyedén beilleszthető tippeket is kaptok, hogyan lehettek barátai a természetnek. Ismerd meg a Mici megmenti a világot-sorozat második kötetét!

Megérkeztek Tekla madarai!

Újabb gyönyörű könyv érkezett a Mici megmenti a világot-sorozatba! Márkó bácsi kertje után itt vannak Tekla madarai! Lapozz bele ebbe a csodaszép és informatív képeskönyvbe!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások