Kerekítő manó - A tanyán

J. Kovács Judit

Kerekítő manó - A tanyán

Kállai Nagy Kriszta illusztrációival

Bolti ár: 1199Ft
Neked: 1019 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Móra Kiadó, 2015
10 oldal, 165x200 mm, Kemény borító  

A Kerekítő mondókáskönyv-sorozat manójával és Kacska macskával mostantól lapozókban és óvodásoknak szóló mesekönyvekben is találkozhattok.

Ezt a könyvet 1-4 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • J. Kovács Judit
  Móra Kiadó
  Neked: 1104 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1299 Ft
  A Kacagtató 1. folytatása.
 • J. Kovács Judit
  Móra Kiadó
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  "Mesélj "fejmesét" a gyerekednek! Olyat, amit te találsz ki! Éppen akkor és éppen ott... Meglátod: élvezni fogja. Hát még ha "fejből" mondókázol, "kerekítesz" vele!
 • J. Kovács Judit
  Móra Kiadó
  Neked: 1869 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2199 Ft
  Minden kérdésünkre választ ad a varázssipkás manó, aki a négy évszakról szóló meséi előtt a közkedvelt Kerekítő-mondókáskönyvek oldalain bujkált.
 • J. Kovács Judit
  Móra Kiadó
  Neked: 1104 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1299 Ft
  Játsszunk a picikkel Kányádi Sándor, Veress Miklós, Illyés Gyula, Csanády Imre és Zelk Zoltán soraira! Érintsük meg a piciket, mosolyogjunk rájuk, mozogjunk velük kántálás közben!
 • J. Kovács Judit
  Naphegy Kiadó Kft
  Neked: 842 Ft (-15%)
  Bolti ár: 990 Ft
  J. Kovács Judit lapozója a beszédtanulás korai fázisában lévő, egy-kétéves gyerekeknek és szüleiknek szóló lapozó-sorozat első kötete.

A sorozatról

A könyvek olyan mondókákat gyűjtenek csokorba, melyek nem csak mondogathatók, de el is játszhatók. Ezt a mondókák sorai közé csúsztatott játékleírások segítik és az énekelhető mondókák zenés verziója interneten meg is hallgatható. Kállai Nagy Krisztina kedves, színes a kicsiknek is izgalmas rajzai könnyedén fölismerhetőek, nagyon szerethetőek. A könyvekben egy manócska kísér minket végig, akinek a felfedezése az újabb lapokon önmagában is jó játék. A mondókákat már az egész pici újszülöttek is szívesen hallgatják, közös eljátszásuk pedig 6-8 hónapos kortól egész nagyóvodás korig szórakoztatja a gyerekeket.