Sepsi László

Sepsi László 1985-ben született. Szabadúszó újságíróként és szerkesztőként dolgozik, mert azt hitte, így sokáig alhat, de ez nem teljesen igaz. Állatorvos szeretett volna lenni, de mikor a szüleitől megtudta, hogy ehhez korán kell kelni, letett róla. Amikor senki nem látja, máig előszeretettel néz YouTube-videókat bogarakról és méhészborzokról. Az ELTÉ-n diplomázott filmszakosként, ugyanitt elvégezte a doktori képzést is, aminek lezárásához meg kellene írnia a rossz filmek elméletét, de ehelyett inkább regényeket ír, videojátékozik és méhészborzos videókat keresgél.

Ördög a Kapuban
2021-05-13

Az idei évad utolsó Kapu-beszélgetése különlegesen izgalmasnak ígérkezik: Sepsi László Ördögcsapás című könyve kapcsán beszélgetünk majd.
A beszélgetés címe Ördög a Kapuban. Tartsatok velünk a Facebook-on!

Tovább olvasom...
Legyél képben! Legyél klubtag!
2017-09-04
#Tilos Az Á

A Tilos az Á Könyvek sok szeretettel vár minden filmeket és könyveket szerető fiatalt a szeptemberben induló filmklubjába! A filmeket az ELTE Film Tanszék elismert oktatói mutatják be, akik a vetítések utáni beszélgetéseket is vezetik. Az estek olyan aktuális, fiatalokat érintő kérdésekről, problémákról szólnak majd, amelyekről nem sok szó esik.

Tovább olvasom...
A nagy magyar plázaregényt nem én fogom megírni
2017-04-20
#Tilos Az Á

05.jpg Sepsi László egyedi módon ötvözi a thriller, a krimi, a road movie és a fantasy műfaji elemeit az Ördögcsapásban. A céljaik érdekében akár az ördöggel is szövetkező, kilátástalan helyzetű, vidéki fiataloknak kegyetlen gyorsasággal kell szembesülniük a felnőtté válással.

Te mire lennél képes, hogy valóra váljon a legnagyobb álmod?

Tovább olvasom...