Leiner Laura

A lányok hangja

Tinédzsernek lenni nem könnyű. Az életszakaszok közül talán ez a kor jár a legtöbb változással, nehézséggel, kétellyel és önmarcangolással. A saját világkép kialakításának ezek az első fontos pillanatai, nagy ráébredések, csalódások és örömök tarkítják.

Olyan könyvekkel szeretnénk számotokra megkönnyíteni ezt az időszakot, amik egyaránt elgondolkodtatóak, mókásak, és felhívják a figyelmet arra, hogy az átlagtól eltérni teljesen oké. Az alábbi regények szereplői mind-mind egy kicsit mások, mint a körülöttük élők nagy része, mégis szuperek, erősek, és helyén van a szívük.

Tovább olvasom...
A Nagy Lehetőség?
2015-02-11
#TilosAzÁ

A Késtél a Bexi-sorozat első kötete, amelyben Leiner Laura számomra teljesen újszerű komolysággal és a már megszokott iróniával ír a tehetségkutatók korántsem őszinte világáról. Egy hazug, fényűző, csillogó világról.

A könyv két főszereplője Nagy Márk és Budai Rebeka: egy fiú, egy lány. Mindketten sztárok lesznek, de egész más okból. Erről a hirtlene jött sztárságról, meg persze kettejük kapcsolatáról szól a regény. - Faragó Nóra, a Bartók Pagony vezetőjének ajánlója

Tovább olvasom...