Majoros Nóra

Legyen ünnep az egész tél!
2023-12-27 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

Hiába van vége a karácsonynak, a tél még tart. Ha ügyesek vagytok, felejthetetlenné, békéssé és különlegesen meséssé is varázsolhatjátok az év legnehezebb időszakát! A 3-5-8 perces mesék-sorozatban van egy kötet, amiben csupa-csupa téli mesét találtok. Az egész telet megünneplő, varázslatos és meghitt hangulatú történeteket, ami végigkísérhet majd benneteket az évszakon.

19 magyar szerző írásait gyűjtöttük csokorba ebben az igazi téli antológiában, amivel biztosan kevésbé érzitek majd hosszúnak sötét estéket!

Tovább olvasom...
A ház
2023-10-09
#Olvasósarok

Ha a tökéletes estimesés kötetet keresed, megtaláltad! Az Álomjáró Márton minden ovisnak és kisiskolásnak garantálja a fantáziadús és békés álmokat. Olvasd el az első mesét Majoros Nóra legújabb könyvéből!

Tovább olvasom...
Nomád Burger, baby Yoda és honfoglaló magyarok
2022-04-28 - Bea
#Ezt olvassuk

Mi kell egy Nomád Burgerhez? Mi mindenhez értenek a cserkészek? Hogyan pelenkáztak egy kisbabát ezer évvel ezelőtt? Mi a teendő, ha rád gyújtanak egy nádast? Ha hőseinkhez hasonlóan követed Tempi Bori nénit a platánfában található időalagútba az Abszolút Töri-sorozat legújabb kötetében is, mindenre megkapod a választ!

Tovább olvasom...