Majoros Nóra

Álomjáró Márton

Illusztrátor: Maros Kriszta

Pagony Kiadó, 2023

120 oldal

"Marci körülnézett a boltban. Volt ott mindenféle színű és formájú medve.
Végül az egyik sarokban meglátott egy fakóbarna, borzas, komor képű medvét.
– Őt akarom! – mondta, és magához szorította.
Amikor vele együtt lépett be az álom kapuján, az alvómaci megváltozott: Marci fölé magasodott, és szőrös mancsával a kisfiú kezét fogta. Marci ámulva nézett fel rá, a medve pedig rámosolygott.
– Medve vagyok – mutatkozott be."

Marci és Medve együtt járja az álmokat minden este, miután a kisfiú elalszik, és átlép a titkos életébe. Hajóra szállnak, érdekes idegenekkel ismerkednek össze, és mint minden gyerek, otthon érzik magukat egy világban, ahol bármi megtörténhet...
Majoros Nóra szép álommeséit Maros Krisztina álomképei díszítik. Álmodj te is Marcival és Medvével!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Itt vannak a 28. Nemzetközi Könyvfesztivál újdonságai!

Idén is rengeteg új könyvvel készülünk a 28. Nemzetközi Könyvfesztiválra. Kicsiktől nagyokig mindenkinek találsz ebben a szemlében valami izgalmasat.

Többek között olyan szuper sorozataink folytatódnak, mint a Tölgyerdő meséi, a Kuflik, Pitypang és Lili, a Zseblámpás Könyvek és az Abszolút Könyvek, de egy egészen új műfajban is kipróbáltuk magunkat: bemutatjuk az Abszolút Töri kalandséta könyveket!

Ebben a cikkben korosztályos ajánlás szerinti sorrendben ismerheted meg a legfrissebb köteteinket! Olvass tovább!

Álombéli utazás Majoros Nórával

Az álmok csodálatos dolgok. Fantasztikus tájakra repíthetnek minket, segíthetnek megérteni önmagunkat és feldolgozni a legnehezebb helyzeteket is. Néha pedig egyszerűen csak megnevettetnek és kreatív gondolatokat csepegtetnek az ébren töltött óráinkba. Majoros Nóra mesefüzére, az Álomjáró Márton is az álmok birodalmába kalauzol minket. Olvass tovább!

A ház

Ha a tökéletes estimesés kötetet keresed, megtaláltad! Az Álomjáró Márton minden ovisnak és kisiskolásnak garantálja a fantáziadús és békés álmokat. Olvasd el az első mesét Majoros Nóra legújabb könyvéből!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások