Maxi iskolába megy

Jan Weiler

Maxi iskolába megy

Ole Könnecke illusztrációival

Bolti ár: 2390Ft
Kedvezményes ár: 2032 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2017
48 oldal, 185x194 mm, Kemény borító  

Az élet igazán izgalmas, ha az ember épp hatéves. Mindig sok a dolga: elkezdi az iskolát, focizik a szünetben, bunyózik a bará­taival, kipróbálja, milyen a giliszta ketchuppal, nyúzza az anyukáját, 
idegesíti a nővérét.

Ezt a könyvet 5-9 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Az író 1967-ben Düsseldorfban született, a Német Újságíró Iskolában tanult, sokáig a Süddeutsche Zeitungs magazinnál dolgozott.
2005 óta szabadúszó író, aki főleg regényeket, rádiós hangjátékokat és könyveket ír.
Felső-Bajorországban és Umbria-ban él olasz felségével.

Cikkek

Hogyan lesz az elsős tényleg iskolás?

Most ne hagyd abba a mesélést!

2017. szeptember 7. - Zsani cimkék: 8-12 

4Elkezdődött az iskola, és a különböző habitusú elsősök különféleképpen reagálnak az iskolára. Hogyan oldd fel benne a félelmet, izgulást és segítsd, hogy elfogadja az iskola szabályait? Milyen lélektani hatásai vannak egy jó pillanatban olvasott mesének? Mivel biztosíthatod, hogy sikeres legyen az új helyzetben?

Karinthy vihogó országaként itt az ideje, hogy megnézzük, mi is a különbség a jó és a rossz tanuló felelete között, és hogy valódi segítséggel szolgáljunk a gyerekeknek, hogy zökkenőmentesen átalakulhassanak igazi iskolássá!

Kezdd az iskolát Maxival!

Ismerd meg a Maxi iskolába megy című könyvet!

2017. szeptember 7. - Zsani cimkék: 8-12 Ezt olvassuk most 

maxiLassan véget ér a nyár, ideje visszarázódni a tanulós hétköznapokba… De mit csináljon az a gyerek, aki most lett elsős, és nem tudja, mire számítson, aki hol izgatottan, hol félősen zúdítja rád a kérdéseit? Olvassátok esténként iskolakezdés előtt a Maxi iskolába megy-et, és biztosan zökkenőmentesen indul majd minden!


Első napom az iskolában

Olvasd el legújabb könyvünk egyik történetét!

2017. szeptember 7. - Pagony cimkék: olvasósarok Mesesarok 

Mindenkinek megvan az az élmény, amikor először lépi át az iskola küszöbét. Így van ezzel Maxi is, legújabb kötetünk hatéves szereplője is, aki a maga szókíimondó stílusával, sajátos humorával őszintén beszél mindenről és ha szeretted Janikovszky Évát, akkor te is szeretni fogod. Olvasd e, milyen volt Maxi első napja, a könyvet keresd a boltokban!