Molnár Jacqueline

Animáció és grafika szakon végzett a Magyar Iparművészeti Főiskolán. Filmet is készített, de a könyvillusztrációt jobban szreti, mert alaposabban ki lehet dolgozni a részleteket. Mély színek, határozott, erős, lendületes figurák, groteszk, de szeretetteli látásmód jellemzi. Rajzain apró, humoros részleteket találhat a figyelmes olvasó. Spanyolországban él, és erősen hatott rá a spanyol festészet vadabb világa.
Lackfi János köteteinek állandó illusztrátora, és Lázár Ervin meséinek újrarajzolója.

Könyvei a Pagonynál:
Mosonyi Alíz: Piroska és a farkas
Végh György: A kéményseprő hóember

Most 2 ünnepi könyvet kapsz 1 áráért!
2019-11-18
#Kávé mellé

Vásárolj most 2 csodaszép ünnepi könyvet 1 áráért!

Tovább olvasom...
A meseregény, amit olvasva minden kritikus toll után kapott
2019-01-11
#Kávé mellé

Amikor megjelenik egy könyv, a szerzőktől a Pagony-csapatig mindenki várja, mit fognak hozzá szólni az olvasók és a kritikusok, milyen recenziók és visszajelzések jelennek meg róla. Pláne, amikor egy olyan jelentős, aktuális társadalmi kérdéseket taglaló, a meseregények határait feszegető, varázslatos és érzékeny könyvről van szó, mint amilyen A Kóbor Szálló.

Tovább olvasom...
Vajon hol alszik az, akinek nincs otthona?
2018-12-11
#Fókuszban

Molnár T. Eszter legújabb könyve egy nagyon aktuális, ám annál szomorúbb témát állít középpontba úgy, hogy a különböző szereplők – legyen szó akár emberről vagy állatról – gondolatain és érzésein keresztül bárki belehelyezkedhet abba, milyen napról napra otthon nélkül boldogulni a világban.

Tovább olvasom...