Most akkor járunk?
  • 12-16

Tallér Edina

Most akkor járunk?

Tilos az Á Könyvek, 2014

300 oldal , Puha kötés

Beni tizenhárom éves, nyolcadikos és itt él köztünk. Suliba leginkább a haverok miatt jár, bár a legjobb barátja a szomszéd lány, akivel szinte ikrekként nőttek fel. Beni és Eszter történetesen a fővárosban laknak, és az a tervük, hogy végigutazzák Budapest összes villamosvonalát. De Beni szerint előtte még le kell vakarniuk magukról a húgát, Annát, és az első csókhoz sem ártana már egy szöszi. Hamarosan kiderül, hogy egy magától értetődő barátság is bonyolulttá tud válni, és ami állandónak tűnik, bármikor megváltozhat. De talán nem is baj, ha minden változik. Ezt hívjuk életnek!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2290 Ft
Aktuális ár: 1947 Ft
loyaltypoints10 törzsvásárlói pont
Kosárba
Most akkor járunk?

Az alábbi részlet Tallér Edina Most akkor járunk? című regényéből van. Beni, a tizenhárom éves fiú csetel benne barátnőjével, Esztivel, akivel kicsi koruk óta ismerik egymást és a legjobb barátok. Vajon hogyan és mivé alakul át ez a szoros barátság... Az eseményeket Beni szemszögéből követhetjük végig, felidézve az élet szépségeit és dilemmáit: barátságot, árulást, szerelmet és az élet apró örömeit. Kamaszoknak és szüleiknek kötelező!

Beni a haverom

Gerner Koppány vagyok, tizenhárom és fél éves. Az Újbudai Ádám Jenő Általános Iskolába járok, hetedikbe. Tallér Edina az anyukám, ő írta a Most akkor járunk? című ifjúsági regényt. Apukám Gerner Csaba, színész. Van egy húgom is, ő nyolcéves és Iringónak hívják.

Szeretek olvasni és írni is, most végeztem Kurt Vonnegut Kékszakáll című könyvével, tegnap kezdtem A Titán szirénjeit. Anyukám regényét akkor olvastam, amikor írta. Nagy öröm számomra, hogy írhattam róla ajánlót. Itt is van, olvassátok!  

Ezt hívjuk életnek!

Beni tizenhárom éves, nyolcadikos és itt él köztünk. Suliba leginkább a haverok miatt jár, bár a legjobb barátja a szomszéd gyerek, akivel szinte ikrekként nőttek fel, és úgy hívják: Eszter. Beni és Eszter történetesen a fővárosban laknak, és az a tervük, hogy végigutazzák Budapest összes villamosvonalát. De Beni szerint előtte még le kell vakarniuk magukról a húgát, Annát, és az első csókhoz sem ártana már egy szöszi. Hamarosan kiderül, hogy egy magától értetődő barátság is bonyolulttá tud válni, és ami állandónak tűnik, bármikor megváltozhat. De talán nem is baj, ha minden változik. Ezt hívjuk életnek. – Tallér Edinát Péczely Dóra kérdezte a Százhold magazin számára.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások