Nyári böngésző

Rotraut Susanne Berner

Nyári böngésző

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 3600Ft
Kedvezményes ár: 3060 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Naphegy Kiadó Kft, 2007
15 oldal, 260x340 mm, Kemény borító  

A tavasz után itt a forró nyár. Érik a meggy, mezítláb szaladgálnak a gyerekek és kiadós záporok frissítik fel a növényeket a rekkenő forróságban. Ebben a részben is folytatódnak a kalandok, és egyre újabb szereplőket ismerhetünk meg közelebbről. Rotraut Susanne Bernar újabb játékra hív minket, mert minden képen elrejt egy kisegeret, akit nem olyan könnyű ám megtalálni!

Ezt a könyvet 2-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Rotraut Susanne Berner
  Pozsonyi Pagony Kft
  1868 Ft (-25%)
  2490 Ft
  Misu rövid, egyoldalas kis meséi segítenek a legkisebbeknek és szüleiknek feldolgozni a mindennapok problémáit.
 • Rotraut Susanne Berner
  Pozsonyi Pagony Kft
  1868 Ft (-25%)
  2490 Ft
  A nyúlfarknyi mesék Misuval folytatódnak! Misu, a főszereplő kisnyuszi olyan, mint minden kisgyerek – okos, kíváncsi, örökmozgó, néha akaratos és makacs. Nincs kedve cipőt húzni vagy szépen enni, nem akar lefeküdni, vigyázni a kistestvérére, legszívesebben egész nap tévézne. De imád az unokatestvérénél matracon aludni, az oviban a többiekkel játszani, kettesben kalandozni a papájával vagy társasozni.
 • Rotraut Susanne Berner
  Pozsonyi Pagony Kft
  1868 Ft (-25%)
  2490 Ft
  Újabb nyúlfarknyi történetek Misuval, a kisnyuszival – ezúttal a legkisebbeknek!

A sorozatról

A sorozat öt egymástól független, mégis egymást kiegészítő kötetből áll, melyekben emberekkel, állatokkal, valamint a mindennapi életből ismert hétköznapi helyzetekkel ismerkedhetnek meg a gyerekek. Az évszakos kötetekben az olvasók figyelemmel kísérhetik, hogyan változik a természet, a táj és a mindennapi helyzetek a különböző évszakokban. Így a gyerekek képet kaphatnak egy teljes év eseményeiről, valamint bepillanthatnak számukra különösen izgalmas éjszakai történésekbe is. A könyvek lapjain képekkel elmesélt történetsorozatok találhatóak, melyek mindig a következő lapon folytatódnak, és sokszor a következő könyvben teljesednek ki, pl: a kismamának, aki télen pocakkal sétál, nyáron már karján viszi a gyermekét. A könyvek így egyszerre szemléltetnek folytonosságot és változást, azaz felkészítik a gyerekeket az életre. A könyvek nagy alakúak és keménytáblásak, ezért kisebb gyerekek is könnyen olvasgathatják egyedül, de a szülőktől is kreativitást igényel, hisz nem előre megírt szöveget kell felolvasniuk, hanem a képeket, szereplőket, helyzeteket megfigyelve kell a történetet a saját szavukkal megfogalmazniuk. A sorozat másik érdeme, hogy a különböző foglalkozásokon, nemzetségeken és élethelyzeteken keresztül a társadalom széles rétegét mutatja be a gyerekeknek,pl. tolókocsis ember, a kínai és az indiai utazó, de minden részben feltűnik az apáca, az utcaseprő, vagy a hajléktalan is. A fejlesztő könyveket iskolai előkészítéshez is ajánljuk, mert a gyerekek számára megtanítják a zavaró háttérből való formakiemelés képességét, mely az olvasáshoz és íráshoz elengedhetetlen. A könyvek nézegetése által a gyermek emlékezete, megfigyelőkészsége fejlődik, szókincse bővül, valamint jelentősen javul az összpontosításra való képessége is!
 • Rotraut Susanne Berner
  Naphegy Kiadó Kft
  3060 Ft (-15%)
  3600 Ft
  Ha kinyitjuk a könyvet, megelevenedik egy vidám kisváros életének sok apró részlete. Hogyan telnek az itt élő emberek és állatok hétköznapjai? Szöveg nélküli könyv - elmesélni a látottakat, azt, hogy mi történt, még felnőttként sem könnyű feladat.
 • Rotraut Susanne Berner
  Naphegy Kiadó Kft
  3060 Ft (-15%)
  3600 Ft
  A hideg havas tél után itt a jó illatú, langyos tavasz. Felpezsdül az élet. Az emberek és az állatok mind a szabadba vágynak. Mennyi látnivaló akad a kertben, a parkban, az utcán vagy a piactéren! Újabb történeteket fedezhetünk föl a képekbe rejtve...
 • Rotraut Susanne Berner
  Naphegy Kiadó Kft
  3060 Ft (-15%)
  3600 Ft
  Ha kinyitjuk a könyvet, megelevenedik egy vidám kisváros életének sok apró részlete. Hogyan telnek az itt élő emberek és állatok hétköznapjai?
 • Rotraut Susanne Berner
  Naphegy Kiadó Kft
  3060 Ft (-15%)
  3600 Ft
  Éjszaka borult Nekeresdfalvára. Békésen alszik a város. Vagy mégsem? Vannak, akik nagyon is ébren vannak!És ha figyelsz, talán még a halk hortyogást is meghallod a langyos, nyári éjszakában?
 • Horváthné Chapucha Klára-F. Mikonya Hajnalka
  Naphegy Kiadó Kft
  3392 Ft (-15%)
  3990 Ft
  A Böngésző-sorozat öt kötetéhez kapcsolódó könyvet ajánljuk szakembereknek és olyan szülőknek, akik szeretnék nyomon követni, játékosan segíteni gyermekük fejlődését.