Rókanyomon
  • 5-99

Rókanyomon

Reflexshop Kft.

Vajon melyik róka tört be a tyúkólba? Túl sok a gyanúsított, a tanúk csak egy-két részletet figyeltek meg. De kell lennie valami nyomnak, elrejtve a farmon... Készen állsz a nyomozásra?

A játékosok két dolgot szeretnének gyűjteni: nyomokat és gyanúsítottakat. Az előbbiek gyakorlatilag tulajdonságok: vajon az elkövető viselt kalapot vagy szemüveget, esetleg volt nála sétapálca? A gyanúsítottak a rókák sora, ezt a "listát" folyamatosan szűkíthetjük a nyomok alapján.

Az adott kör elején az aktív játékosnak döntenie kell, hogy mit szeretne csinálni: nyomokat vadászna, vagy új gyanúsítottat hajtana fel? Bárhogy is dönt, be kell azt jelentenie, majd legfeljebb háromszor dobhat a három dobókockával. Ha végül mind a három dobott érték megfelel a választott akciónak, akkor végrehajthatja azt: felfordíthat két gyanúsított-kártyát, vagy odasétálhat egy nyomhoz. Ha viszont akár egy kocka is mást mutat, mint a többi, akkor a játék állását jelölő rókafigura lép előre, közelebb hozva a játék végét.

A cél kikövetkeztetni az elkövető kilétét, még mielőtt a róka elszökne! Vajon ti el tudjátok kapni a tettest, vagy meglóg előletek?

Játékosszám: 2-4
Játékidő: 15 perc

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 6790 Ft
Aktuális ár: 6451 Ft
loyaltypoints32 törzsvásárlói pont
Kosárba
Játssz együtt a kicsikkel!

Minél korábban elkezdtek társasozni, annál inkább fejlődik a gyerekek logikája, memóriája, együttműködő- és megfigyelőképessége, könnyebben tud szocializálódni és nem utolsó sorban szuper közös időtöltés! A közös játéknak rengeteg előnye van, játsszatok ti is! Megmutatjuk a legújabb társasjátékokat.

Nyomozás és kalandozás karácsonykor is

A mi fáink alatt ezek a társasok biztosan helyet kapnak, mert egytől egyig izgalmasak, van köztük kooperatív és egymás ellen játszható, asszociációs és ügyességi, kalandozós és detektíves, egy szóval minden, ami kell egy jó társashoz! 

Kalandozás az asztalon

Ha azt mondjuk, társasjáték, mi ugrik be először? Naná, hogy egy asztalon egy hatalmas, színes tábla, rajta bábuk, pénz, alkatrészek, kártyák. Tudtad, hogy a táblás játékoknak több típusa is létezik? Van, ami csak egy hátteret ad, van, amin körbe-körbe megyünk, van, amire munkásokat pakolunk le… És vannak a szabad mozgást használó táblák: amikor bármerre kalandozhatunk, mindenhol történik velünk valami izgalmas. Most ezeket a - szakszóval élve sandbox típusú - játékokat mutatjuk be neked. Jó felfedezést!

Összes kapcsolódó cikk