Rókanyomon
  • 5-99

Rókanyomon

Reflexshop Kft.

Vajon melyik róka tört be a tyúkólba? Túl sok a gyanúsított, a tanúk csak egy-két részletet figyeltek meg. De kell lennie valami nyomnak, elrejtve a farmon... Készen állsz a nyomozásra?

A játékosok két dolgot szeretnének gyűjteni: nyomokat és gyanúsítottakat. Az előbbiek gyakorlatilag tulajdonságok: vajon az elkövető viselt kalapot vagy szemüveget, esetleg volt nála sétapálca? A gyanúsítottak a rókák sora, ezt a "listát" folyamatosan szűkíthetjük a nyomok alapján.

Az adott kör elején az aktív játékosnak döntenie kell, hogy mit szeretne csinálni: nyomokat vadászna, vagy új gyanúsítottat hajtana fel? Bárhogy is dönt, be kell azt jelentenie, majd legfeljebb háromszor dobhat a három dobókockával. Ha végül mind a három dobott érték megfelel a választott akciónak, akkor végrehajthatja azt: felfordíthat két gyanúsított-kártyát, vagy odasétálhat egy nyomhoz. Ha viszont akár egy kocka is mást mutat, mint a többi, akkor a játék állását jelölő rókafigura lép előre, közelebb hozva a játék végét.

A cél kikövetkeztetni az elkövető kilétét, még mielőtt a róka elszökne! Vajon ti el tudjátok kapni a tettest, vagy meglóg előletek?

Játékosszám: 2-4
Játékidő: 15 perc

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 7290 Ft
Aktuális ár: 6926 Ft
loyaltypoints35 törzsvásárlói pont
Kosárba
Játssz együtt a kicsikkel!

Minél korábban elkezdtek társasozni, annál inkább fejlődik a gyerekek logikája, memóriája, együttműködő- és megfigyelőképessége, könnyebben tud szocializálódni és nem utolsó sorban szuper közös időtöltés! A közös játéknak rengeteg előnye van, játsszatok ti is! Megmutatjuk a legújabb társasjátékokat.

Kalandozás az asztalon

Ha azt mondjuk, társasjáték, mi ugrik be először? Naná, hogy egy asztalon egy hatalmas, színes tábla, rajta bábuk, pénz, alkatrészek, kártyák. Tudtad, hogy a táblás játékoknak több típusa is létezik? Van, ami csak egy hátteret ad, van, amin körbe-körbe megyünk, van, amire munkásokat pakolunk le… És vannak a szabad mozgást használó táblák: amikor bármerre kalandozhatunk, mindenhol történik velünk valami izgalmas. Most ezeket a - szakszóval élve sandbox típusú - játékokat mutatjuk be neked. Jó felfedezést!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások