ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 6-12

Berg Judit

Rumini Tükör-szigeten

Illusztrátor: Kálmán Anna

Pozsonyi Pagony Kft, 2019

312 oldal, Kemény borító

JÖN, JÖN, JÖN A LEGÚJABB RUMINI! "Tükör-sziget közvetlen szomszédságában áll egy ugyanolyan sziget. Egyik a másiknak a tükörképe. De melyik az igazi? Annyi biztos, hogy mindkettőn furcsa dolgok történnek. A Szélkirálynő először csak azért kanyarodik Tükör-sziget felé, hogy orvosságot szerezzenek Sajtos Rozi betegségére, de hamarosan mindannyiuk élete veszélybe kerül, miközben még az sem biztos igazán, hogy a menekülés kulcsát Tükör-szigeten vagy a mellette emelkedő tükörképén találják-e." Berg Judit

Jelenleg nem rendelhető.

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

Jön az új Rumini, a Rumini Tükör-szigeten!

Az már biztos, hogy a legmenőbb ajándék idén karácsonykor a Rumini-sorozat legújabb része, a Rumini Tükör-szigeten lesz. Szerezd be a megfelelő időpontban, és nyerj ezzel családi belépőt a Rumini kalandszobába! Olvass tovább!

KVÍZ: Te melyik Rumini karakter lennél?

Berg Judit jellemzést írt nekünk néhány Rumini karakterről, és úgy gondoltuk, ez igazán szuper alap egy izgalmas kvízhez! Töltsd ki, és derítsd ki, te melyik karakter lennél! És még belépőt is nyerhetsz a Rumini Kalandszobába, tudd meg hogyan!

Jön az új Rumini, a Rumini Tükör-szigeten!

Félretegyünk neked egyet azonnal, amint megjött a nyomdából?Az már biztos, hogy a legmenőbb ajándék idén karácsonykor a Rumini-sorozat legújabb része, a Rumini Tükör-szigeten lesz. Szerezd be a megfelelő időpontban, és nyerj ezzel családi belépőt a Rumini kalandszobába!

További kapcsolódó cikkek...