Kálmán Anna

Illusztrátor, Rumini figurájának megalkotója. Kamaszkora óta rajzol, de sokáig nem tudta, hogy ez lesz a hivatása is. A Rumini volt az első nagyobb munkája, és most már hét köteten keresztül kíséri a szereplőket. Rajzolt társasjátékot, játszóteret is a figurákból.

Itt vannak a legújabb Rumini-játék kulisszatitkai
2022-10-04
#Kávé mellé

Izgalmas nyomozás a legújabb Rumini-társas, melyet egy hatalmas, gyönyörű táblán játszhatunk. A Szabadítsd ki Ruminit! játszva igazán elmerülhetünk a Rumini-univerzumban, hiszen a klasszikus regények illusztrátora, Kálmán Anna alkotásában gyönyörködhetünk. A fantasztikus játékélményről pedig a játék tervezője, a Pagony Játékkiadó főszerkesztője, Bojti Anna gondoskodott. Ebben az interjúban velük beszélgetünk. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Kártyázz Ruminivel!
2021-08-26 - Pagony Játékház
#Ezt játsszuk

Már az összes Rumini könyv megvan? Vagy éppen most ismerkedtek a tengerész egerekkel? Esetleg egyik sem, de szeretitek a pörgős kártyajátékokat? A Rumini - Hajónapló egyik esetben sem hiányozhat a gyűjteményetekből! Olvass tovább, és ismerd meg ezt a nagyszerű, új játékot!

Tovább olvasom...
Keltsd életre a Rumini-könyveket kockákból! - Határidő meghosszabbítva!
2021-01-14 - Labdarozsa

Építsd meg a Rumini regényekből a kedvenc jeleneted, szereplődet vagy a Szélkirálynőt, hogy megnyerd a legmenőbb ruminis-legós ajándékcsomagok egyikét!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások