Kálmán Anna

Illusztrátor, Rumini figurájának megalkotója. Kamaszkora óta rajzol, de sokáig nem tudta, hogy ez lesz a hivatása is. A Rumini volt az első nagyobb munkája, és most már hét köteten keresztül kíséri a szereplőket. Rajzolt társasjátékot, játszóteret is a figurákból.

Keltsd életre a Rumini-könyveket kockákból! - Határidő meghosszabbítva!
2021-01-14 - Labdarozsa

Építsd meg a Rumini regényekből a kedvenc jeleneted, szereplődet vagy a Szélkirálynőt, hogy megnyerd a legmenőbb ruminis-legós ajándékcsomagok egyikét!

Tovább olvasom...
A család védőburkában

Ha Vadadi Adriennt olvas az ember, olyan érzése támad, hogy minden békés és barátságos ebben a világban. Biztonságos burok képződik az olvasó és a hallgatósága körül, nem csoda, hogy a gyerekek imádják ezeket a meséket! Az egyszerű, hétköznapi dolgokról olvasni ugyanis kicsit olyan, mintha egy előre kitaposott ösvényen lépdelnénk: minden olyan ismerős, de azért kicsit mégis más. Kellemes érzés azonosulni a szereplőkkel, érdekes összehasonlítani a saját életünk történéseit a máséval.

Olvasd el Laura, a Pozsonyi úti Pagony bolt üzletvezetőjének ajánlóját és tedd kosárba a Titkos vacsorát!

Tovább olvasom...
Egérke

Sokatok kedvence volt Vadadi Adrienn kedves családi mesegyűjteménye, a Titkos reggeli, most végre megérkezett a folytatás!

Tovább olvasom...