Lenk Fabian

A konzol 1000 veszélye - 1000 veszély - Te döntesz!

Scolar Kiadó, 2021

120 oldal , Puha kötés

Nincs nálad nagyobb spíler a konzolok világában. Amikor egy ismeretlen meghív, hogy vegyél részt egy új számítógépes játékban, szinte égsz a vágytól, hogy azonnal beszállj a buliba. De gyorsan rájössz, hogy ez a játszma rendkívül veszélyes, és mindörökre megváltoztathatja az életed. Feladod vagy játszol tovább?

Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 1975 Ft
Aktuális ár: 1679 Ft
loyaltypoints8 törzsvásárlói pont
Kosárba
MI LETT VOLNA, HA…?

Kislánykoromban volt egy kedvenc mesekönyvem. Nagyon régi volt, és rongyosra olvasták már a nálam idősebb rokongyerekek, mégsem tudtam ennél jobb mókát elképzelni. Ennek a könyvnek ugyanis az volt a különlegessége, hogy én dönthettem el, hogy mi legyen a vége! Úgy éreztem, hogy egy végtelen mesét tartok a kezemben, és imádtam, hogy legalább tízféle lehetséges végkimenetele lehet az eseményeknek. Akkor még csak emiatt a varázslatérzés miatt rajongtam annyira ezért a kötetért. Most már tudom, hogy az is nagy szerepet játszhatott ebben az érzésben, hogy a szerző a döntés szabadságát kínálta fel nekem, a nyolcévesnek... - olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások