Székely Szabolcs

A csiga, aki nem talált haza

Illusztrátor: Horváth Ildikó

Móra Kiadó, 2023

128 oldal , Kemény kötés

A verses meseregény főhőse Dömper, az utcazenész csiga, aki minden nap kiáll a park egyik forgalmas pontjára, és gitározni kezd - leginkább Csöpi, a Dömperért titokban rajongó csigatárs hallgatja lelkesen a szívhez szóló dalokat. Csöpi szeretné, ha Dömperrel közös zenekart alapítanának, Dömper azonban többre vágyik: igazi zenészkarrierre és hírnévre.
Egy reggel Schwartz, a feketerigó értesíti Dömpert, hogy az énekesmadarak meghívták egy tehetségkutató tévéműsorba: este lesz a Singing Birds válogatója a park túloldalán. Dömper faképnél hagyja Csöpit, és izgatottan elindul, hogy estére odaérjen, útja során pedig számtalan kalandba keveredik. Hirtelen vihar támad, Dömper elveszti a hangszerét, fejsérülést valamint részleges emlékezetkiesést szenved - hiába emlékszik minden másra, azt, hogy hol van a háza, képtelen felidézni, pedig az esti show előtt mindenképp haza kell jutnia a tartalék gitárjáért. De hogyan talál haza?

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3999 Ft
Aktuális ár: 3399 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Szemezgessetek az ünnepekre a legfrissebb kínálatból!

Rengeteg ötletünk van, mi kerüljön a karácsonyfa alá! Megmutatjuk, milyen csodaszép kiadványok érkeztek a kuckózós téli-karácsonyi időszakra. Óvodások és kisiskolások szülei, figyelem! Ez a szemle most nektek szól.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások