Horváth Ildikó

Horváth Ildikó grafikus, a Magyar Képzőművészeti Egyetem képgrafika szakán végzett. Jelenleg Pátyon él a családjával. Számos csoportos kiállítása volt.
Képeit szabadkézi rajzolással, akrilfestéssel illetve számítógépes programokkal készíti. Az egyéb képzőművészeti díjak mellett a 2013-as Aranyvackor Pályázat III. díját kapta, a Manó Könyvek Kiadó és a Scolar Kiadó különdíjával egyetemben.

Rendezd be saját törpekönyvtárad! – Horváth Ildi Irány Észak című meséje nyomán

Horváth Ildi az című kötete megjelenéséig elsősorban illusztrátorként vált ismertté, de az idei könyvhéten szerzőként is debütált a törpecsaládról szóló könyvével. Az illusztrátornő egy szűkös körülmények között élő törpecsalád kalandjait beszéli el, lendületes rajzaival kísérve a történetet.

Tovább olvasom...
Tavasz, nyár, Jókai bableves
2018-06-28
#Kávé mellé

Ismerd meg az című mesekönyv író-illusztrátorát, Horváth Ildit – egy szuperlaza nyári interjún keresztül!

Tovább olvasom...
Cirmi az első háziállat

Horváth Ildi első saját mesekönyve az összebújós meék hangulatát varázsolja eléd. Ismerd meg ebből a fantáziával teli részletből  a törpegyerekeket, Pirost és Menyust, ez a részlet meg különösen tetszeni fog neked, mert sok családban merül fel a kérés: "háziállatot szeretnénk! " Hogy sikerrel járnak- e a könyvbeli törpegyerekek, az kiderül a részletből, aztán keresd az  című könyvet!

Tovább olvasom...