Májusi gyerekhónap a Pagonyban

Harmadik heti ajánlat

A május a Pagonyban igazán a gyerekekről szól! Jönnek a ballagások, a gyereknap, és nemsokára a nyár is! Szuper játékokat és könyveket ajánlunk a napfényes délutánokra, ráadásul minden, az akcióban szereplő termékre 20% kedvezményt adunk! Hétről hétre újabb és újabb kedvezményekkel készülünk nektek offline és online boltjainkban egész májusban, ezért érdemes lesz figyelni a hírleveleinket és a webes felületeinket! Kattints a harmadik heti ajánlatunkért!

Válogass az alábbi termékek közül 20% kedvezménnyel csak május 16. és 22. között a pagony offline és online boltjaiban! A kedvenceink közül válogattuk össze ezt a bőséges listát, hogy a legkisebbektől az általános iskolásokig mindenkinek választhass megfelelő májusi meglepetést!

A legapróbbaknak

clemmy_24_db_os_epitokocka_szett_cl14707_01.jpgClemmy - My soft world - 24db-os építőkocka készlet

Clemmy építőkocka játszva tanítja már a legkisebbeket is! Puha kockák, fejlesztő játék és rágóka egyben! Az építő elemek puha szilikonból készültek, így biztonságosak minden babának. A 3D formaillesztés pedig igazi, fejlesztő kihívás lesz az apró mancsoknak. A játék vízben is használható, így az esti fürdésnél is praktikus.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

20210422133310-cl17424.jpgClemmy - Vonat és építőkocka szett 

A Clementoni Baby Soft készleteinek segítségével a legkisebbek is biztonságosan játszhatnak! A soft játékok puhák, akár rá is léphetünk, mégsem esik semmi bajunk!

A készletben 4 darab vagont találsz, amikből összeépítve 70 cm-es vonat lesz. A picik pedig imádják a tologatható, összekapcsolható járműveket, melyek játékosan fejlesztik a mozgásukat.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Ovisoknak

egmont-toys-40-db-os-jatek-puzzle-erdo.jpegPuzzle: Dzsungel és Erdő (40 db-os)

Rakjátok ki közösen ezt a gyönyörű puzzle játékot, mely 40 darab kemény karton elemből áll és egy csodaszép képet ad ki. A játék mintájával készült kofferben tárolni is tudjátok a darabokat, így a kirakós könnyen hozható, vihető bárhova.

A puzzle remek időtöltés gyerkőcöknek, fejleszti a logikai gondolkodást, a kreativitást és a vizuális és asszociációs képességeket is.

Rendeld meg itt a dzsungel és az erdő kirakót, vagy keresd őket a boltjainkban!

8291980_5.jpegFoxwood összes meséje

Messze-messze, mesés tájakon innen és varázslatos völgyeken túl létezik egy csodálatos hely, ahol megállt az idő. Az állatok békében és szeretetben élnek, és a legkisebbek keresztül-kasul bebarangolják a környező vidéket.

Ha arra visz az utad, nyisd ki jól a szemed és a füled, így biztos meghallod, ahogy Vili, Robi, Henrik és mind a többiek a közeledben játszanak. Téged is várnak, maguk közé fogadnak, s ha elfáradtál a közös játékban, csak ülj le szépen, és kérd meg őket, meséljenek egy csodálatos mesét neked.

Cynthia Paterson elbűvölő történetei Brian Patterson bájos képein elevenednek meg. Foxwood meséi közel negyven éve bűvölnek el kicsiket és nagyokat egyaránt. Magyarul Szabó T. Anna fordításában most jelenik meg először mind a nyolc történet egy kötetben.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

lovagi_ujjtorna_borito_1000px.jpgLovagi ujjtorna

A Lovagi ujjtorna nemcsak könyv, hanem 8 táblás játék is!

Nem kell hozzá kocka, bábu, semmilyen eszköz, csak a fejetek és az ujjaitok — egyszerre tornáztatjátok az ujjaitokat és az agyatokat! Közösen végigjátszhatjátok benne a négy kis lovag útját, hogy végül mindenki eljusson a várába. Keljetek útra velük, álljátok ki a hét nehéz próbát, jussatok át az erdőn, a lápon, a labirintuson!

A játékok 4 éves kortól játszhatóak, de felnőtteknek is kihívás mindegyik, mert az elsőre könnyűnek tűnő logikai és ügyességi feladványok is hamar nehézzé válnak, ha nyolc kéz tapad a táblákra! Ráadásul a játék szórakoztatva fejleszti a téri tájékozódást és a finommotorikát, az írás-olvasást megalapozó készségeket.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

657640170haba-egyszarvuak-felhoorszagban-felhopiramis.jpgEgyszarvúak Felhőországban - Felhőpiramis

Íme egy szuper, kooperatív toronyépítő játék 1-4 játékosig 4 éves kortól. Az 5 kicsi egyszarvú, Szerencscsillag, Rosalie, Csillagpor, Csodavirág és Szívvarázs egy gyönyörű felhőkastélyban élnek. Minden nap meglátogatják őket a barátok, ezért mindig sok a vendég és sok minden történik, a kastélyban pedig kezd fogyni a hely. Sok-sok felhőt és egy kis varázslatot felhasználva, az egyszarvúak fokozatosan építgetik a kastély újabb tornyait. A játék célja, hogy gyűjtsétek össze a 10 rózsaszín kristályt, hogy elkészülhessen az egyszarvúak új otthona!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Iskolásoknak

274x190_3d_mockup_1-1.jpgMeséljetek, kuflik!

Egy kuflis mesemondó-készletet ajánlunk nektek! A készlet segítségével el tudtok játszani hét, a kuflikról szóló történetet. Ehhez a mesefüzet nyújt segítséget.

Az a legjobb, ha ezt a játékot együtt játsszák kicsik és nagyok, olvasni tudók és kis színészek, mesemondók.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

syccrea005b.jpegHomokkép készítés - Erdei állatok

A kreatív nagy ovisokra és kisiskolásokra is gondoltunk ám! Ezzel a készlettel csodaszép homokképet készíthettek.

A gyönyörű kerteket ábrázoló, előrajzolt képeken számokkal van jelölve, hogy milyen színű homokot kell szórni a megfelelő helyre. A képek felülete öntapadó, ezért a papírcsíkot levéve, a homok könnyen megtapad rajta.

A szett 10 db kemény kartonból készült képet és 8 db színes homokot tartalmazó tégelyt rejt.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

2891680.jpegA méhek titkos élete

Tudtátok, hogy a méhek imádnak táncolni? És azt, hogy kiváló a szaglásuk?

Ez a rajzokkal illusztrált könyv nemcsak méhekről szóló népmeséket tartalmaz, hanem megtudhatjátok belőle azt is, hogyan jönnek világra a méhecskék, mivel táplálkoznak, hol laknak, mit rejt a kaptár belseje, miért olyan fontosak számunkra a méhek, és hogyan lehetsz a méhek barátja.

Arról is olvashattok, hogy hogyan készül a méz, miért érdemes fogyasztani, és hogy az emberen kívül kik szeretik még nagyon.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

sandwich_grof_borito_1000.jpgSandwich grófja és a nápolyi pizza

Gondolkodtál már rajta, hogy azoknak az ételeknek, amik nap mint nap a tányérunkra kerülnek, mind története van? Valaki egyszer megsütötte az első pizzát, valaki kitalálta, hogy a szendvics remek eledel és valaki rájött, hogy a kakaófa terméséből port lehet kinyerni, és abból isteni italt készíteni. A Sandwich grófja és a nápolyi pizza megismertet titeket ezekkel az izgalmas történetekkel!

Pizza, sült krumpli, mindenféle tészták evolúcióját meséli el a könyv, de a tradicionális magyar ételek kedvelőinek sem lesz hiányérzete: a paprikás krumplinak külön fejezetet szentel a szerző, Kalas Györgyi, de sok más magyar fogásról is szót ejt.

És persze a könyv végén recepteket is találtok, de ez már csak hab a tortán! A Sandwich grófja és a nápolyi pizza egy igazi csemege (elnézést kérünk a szóviccért), és nem kell lelkes hobbiszakácsnak lenni ahhoz, hogy beszippantson: bőven elég, ha szerettek jókat enni és kíváncsiak vagytok!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

2888000.jpegMatek a köbön

Ebben a könyvben több száz csodás és meghökkentő matematikai tényt találtok. Ismerkedjetek meg a híres matematikusokkal! Olvassatok a matek szerepéről a természetben, a művészetben, az építészetben és a sportokban! Tudjátok meg, hogy hányszor kell egy papírlapot félbehajtani ahhoz, hogy a Holdig érjen (kevesebbszer, mint gondolnátok)!

Mindeközben pedig felcsíphettek néhány hasznos matektrükköt, megtanulhattok egy feltörhetetlen titkosírást, és kacifántos feladványokkal élesíthetitek az elméteket.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

171167-1-new-york-zoo-tarsasjatek-1632139763525127.jpegNew York Zoo

A New York Zoo társasjátékban egy igazi állatkertet kell megépíteni a család minden tagjának: be kell telepíteni az állatokat, gondoskodni kell róluk, és helyet kell teremteni az utódok számára is. Az a győztes, aki az állatkertje teljes területét megtölti látványosságokkal és beülteti sövénnyel.

A játék könnyen tanulható, a játékidő pedig 30-60 perc. A játékélmény olyan magával ragadó, úgy szippantja be a játékost, hogy észre sem veszitek, és már a harmadik kört készítitek elő!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

abszolut_keptelen_sztorik_3d.jpgAbszolút képtelen sztorik

Ha szeretitek a kreatív játékokat és a jó történeteket, akkor ez a ti játékotok! Itt közösen írtok egy történetet, de minden játékosnak egyéni céljai is vannak. Mindenkinek a saját sztorikártyáján szereplő történetelemeket kell beépítenie a mondatába, majd a legnépszerűbb mondatok kerülnek be a sztorifüzetbe, és belőlük áll össze a közös történet. Vajon kitől kerül be több mondat a végső sztoriba? Kitől fog származni a cím, és vajon ki találja ki a legérdekesebb főszereplőt?

A játékosok mind szavaznak egymás mondataira, és az kapja a legtöbb pontot (3-at), akinek a mondatára a legtöbb szavazat érkezett. Rajta kívül azok is kapnak pontot, akik a nyertes mondatra szavaztak (1-et), így nem csak a kreatív írókat, de a jó ízlésű esztétákat is jutalmazza a játék.

A végén pedig mindenki nyer, hiszen a közösen alkotott történet szuper emlék lesz! Ráadásul a játékhoz tartozó füzetben rengeteg képtelen sztorit gyűjthettek, így a szorgos játékosok egy komplett kis novelláskötetet is magukénak mondhatnak majd.

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

2817321_3.jpegBritannica Enciklopédia gyermekeknek

Vágjatok bele egy lélegzetelállító utazásba az Univerzum születésétől kezdve a jövő világáig. Lapozzátok át a könyv legváltozatosabb témáit a dinoszauruszoktól kezdve a mélytengeri kutatásokon, világító skorpiókon, genetikán és mumifikáción át a szamuráj harcosokig és az óriási felhőkarcolókig. Fedezzétek fel a tudomány, a technika, a történelem és a régészet megoldatlan rejtélyeit.

Ismerjétek meg az adott témakört kidolgozó szakembereket, és tudjatok meg többet jelenlegi kutatásaikról, illetve szakterületük iránti elkötelezettségükről. A Britannica újabb káprázatos tudástára az űr, állatok, háborúk, múmiák, agytudomány és sok-sok más szakterületen jártas, több mint 100 szakember közreműködésével készült. Több mint ezer illusztrációjával, fényképével és térképével a könyv minden egyes olvasót kíváncsivá tesz és bámulatba ejt!

Rendeld meg itt, vagy keresd a boltjainkban!

Kapcsolódó termékek