EUGY Lajhár 3D puzzle
  • 6-99

EUGY Lajhár 3D puzzle

Reflexshop Kft.

A legnagyszerűbb játék kicsiknek és nagyoknak, fiúknak és lányoknak egyaránt! Ha szeretnéd, hogy gyermeked játékai fenntarthatóak és környezetbarátak legyenek, válogass a fantasztikus EUGY 3D puzzle játékok közül! Ezzel a mókás lajhárral garantáltan nem fogsz mellélőni, az egész család imádni fogja!

A Lajhár 3D puzzle az egész család számára kiváló játékélményt nyújt, akár együtt játszotok, akár egyedül. Az ajánlott életkor 6 évtől kezdve, és a játékidő körülbelül egy óra. A játék nem csak a szórakozásról szól, hanem az ökológiai tudatosságot is erősíti a gyerekekben. Az Eugy az újrahasznosítás és a fenntarthatóság fontosságát hirdeti, és ennek része a Lajhár puzzle is. Az egyszerű és szórakoztató játék azt üzeni, hogy az újrahasznosítás nemcsak környezetvédelmi szempontból fontos, hanem lehetőséget ad arra, hogy izgalmas és látványos játékokat hozzunk létre.

Az Eugy Lajhár 3D puzzle már elnyerte a 2021-es ASTRA játék díjat a kategóriájában, amely biztosíték lehet arra, hogy egy minőségi és kreatív játékot vásárolsz. A játék élményt nyújt a résztvevők számára, miközben fejleszti a finommotorikus készségeket és segít a térbeli tájékozódásban. A Lajhár puzzle egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a gyerekek kreatív módon fejlesszék a kognitív és a motoros készségeiket.

A Lajhár 3D puzzle egy fantasztikus ajándék lehet a gyerekeknek vagy barátoknak, akik szeretik az izgalmas és kreatív játékokat. Ez a játék nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő és oktató is, és a család minden tagja számára izgalmas élményt nyújt. Ha szeretnél egy olyan játékkal meglepni valakit, amelyre emlékezni fognak, és egyben a környezettudatosságot is erősíti, akkor a Lajhár 3D puzzle az ideális választás számodra!

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3791 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások