EUGY Tigris 3D puzzle
  • 6-99

EUGY Tigris 3D puzzle

Reflexshop Kft.

Alig várod, hogy megpillantsd az állatkertben az olykor félelmetes, mégis ellenállhatatlan tigrist? Akkor ezt a csíkos bundájú nagymacskát ábrázoló EUGY 3D puzzle-t neked találták ki! A számozott elemek összeillesztése igazán kreatív formája a szabadidőd eltöltésének, általa fejlődhet a kézügyességed, de a kitartásod és a türelmed is! Ha szeretnél Földünk jövőjének megóvásáról is gondoskodni, válaszd ezt a környezetbarát anyagok felhasználásával készült játékot!

A Tigris 3D puzzle-t akár egyedül is összerakhatod, de barátok és családtagok társaságában még nagyobb élményt nyújt. A játék alkalmas 6 éves kortól kezdve mindenkinek, aki szereti a kihívásokat és a kirakós játékokat. Az összerakási idő kb. 30-40 perc, így rövid idő alatt készül el az elképesztően részletes tigris figura. A játékhoz nem szükséges ragasztó, de ha szeretnéd tartósabbá tenni a kirakóst, ajánlott a nem mérgező ragasztó használata.

Az EUGY játékok számos díjat nyertek, köztük a Good Design Award, a Creative Child Magazine Toy of the Year és a Family Choice Award is, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket vásárolsz. A Tigris 3D puzzle nemcsak szórakoztató és kihívást jelentő játék, de környezetbarát is egyben. Az EUGY a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre helyezi a hangsúlyt, így a játékok elkészítéséhez csak újrahasznosított anyagokat és környezetbarát festékeket használnak.

Ha szeretnéd megadni a gyerekeknek a lehetőséget, hogy játék közben is tanuljanak, akkor a Tigris 3D puzzle a tökéletes választás. Fejleszti a finommotorikus készségeket, a tervezést és a problémamegoldást, és javítja a térlátást. Emellett garantáltan szórakoztató élményt nyújt minden korosztály számára.

Válaszd az EUGY Tigris 3D puzzle-t, és élvezd az izgalmas és kihívást jelentő játékot, miközben hozzájárulsz a környezet védelméhez is!

Mérete kb.: 7.3 x 4.3 x 4.7 cm

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3791 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások