Félúton Berlinbe
  • 14-99

Schwechtje Mihály

Félúton Berlinbe

Tilos az Á, 2022

224 oldal, Puha kötés

„Túl sok az inger, és kész. Ezt egyszer fel is írtam ide a koliágyra. „Túl sok az inger”. Már nincs egy hónap, és ki kell költözni innen. Hiányozni fog ez a felirat.Meg az egész. Szilvike hülyeségei, a röplabdaedzések, Singer tanár úr, Varga Bori, akit már tizenegyediktől tegezhetünk, meg a vadgesztenyefák.”

Vivi okos, érzékeny 18 éves lány. Anyja és öccse a közeli faluban él, az apja tíz éve Németországban dolgozik, ő pedig most érettségizik egy vidéki kisvárosban. Koliban lakik, tanárképzőre készül, és reméli, viszonylag gondtalan élete a gimi után is folytatódik. De a dolgok nem a tervei szerint haladnak – mind a barátnőivel, mind a szüleivel, mind a szerelemmel közbejön valami, ami miatt Vivinek mennie kell és muszáj megállnia Halle-Neustadtban, félúton Berlin felé.

Igazi „coming of age” történet Schwechtje Mihálytól,

a Remélem, legközelebb sikerül meghalnod :) című film rendezőjétől.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

loyaltypoints15 törzsvásárlói pont

Kosárba
Félúton – De hová?

Ismerd meg 2022 első Tilos az Á könyvét! Megérkezett a Félúton Berlinbe! Elképesztően vagány, sodró lendületű “coming of age” történet egy olyan rendező tollából, aki igazán elkapott valamit a kamaszlét lényegéből. Olvass tovább!

Schwechtje Mihállyal beszélgettünk

Bemutatjuk Schwechtje Mihály film- és színházrendezőt, a Tilos az Á Könyvek legújabb szerzőjét. Ebben az interjúban médiumokon átívelő történetekről, aktuális problémákról, kamaszokról és természetesen a Félúton Berlinbe című ifjúsági regényről beszélgettünk.

Follow request

Van-e idegesebb, pezsgőbb, várakozástelibb időszak az életünkben, mint az érettségi előtti napok? Ott állunk az élet kapujában, és mintha minden lehetőség és elvárás egyszerre robbanna be az életünkbe. Mit csinálsz, ha úgy érzed, nincs más hátra, menned kell, az se számít, eljutsz-e a célodig, vagy megállsz valahol félúton?

Olvass bele a legújabb Tilos az Á könyvbe!

Összes kapcsolódó cikk