Hogyan győzd le a haragod - érzelmi fejlesztő füzet - Móra-EDU

Móra Kiadó, 2021

56 oldal , Puha kötés

Érzelmeink mind természetesek és szükségesek. Felismerésük és tudatosításuk egy magasabb fokú önbecsülés, öntisztelet része, kezelésük megtanulás minden gyermek számára egy kialakítandó készség.

A szomorúság, frusztráció és a csalódottság elkerülhetetlenül életünk része, így minden gyermekkel érdemes átbeszélni a könyvet.

A kötet olvasása során a gyermek megérti azt, hogy mindenki szereti, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ő szeretné, és tudatosíthatja magában azt, milyen érzéseket érez, mikor nem kaphat meg valami olyasmit, amit akar. A kiadvány rávezeti őt, hogy ezek a természetes és akár jogos érzelmek, amiket ilyenkor érezhet, az a csalódottság, a szomorúság, a düh.A kötet célja, hogy a gyermek belássa a beszélgetések, feldolgozás során, hogy amellett, hogy helytelenek ezek a viselkedések, még az eredetinél biztos, hogy több nehézséget is okoznak a számára.

Mindezek után a könyv átvezeti kis olvasóját a megoldási stratégiákra: ebbe a részbe is praktikus, eszköz nélkül megvalósítható és bármilyen körülmények között alkalmazható megoldások kerültek.

A kiadvány azt hangsúlyozza, hogy saját magunk lelki jólléte miatt érdemes társas életünk során mindenkiben inkább a jót keresnünk; és a békés és minél örömtelibb egymás mellett élés miatt mindenképpen ez a bölcs és felnőttes attitűd egy olyan közösségben, ahol a mindennapjainkat töltjük.

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 2999 Ft
Aktuális ár: 2549 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev

Sütihasználati beállítások