Endrődi Kata és Igaz Dóra

Kata és a balett

Pagony, 2020

56 oldal , Kemény kötés

Nem minden kislány szereti, ha tökéletes a haja és  csinos a ruhája – például Kata sem. Éppen ezért a balettért sincs oda, ellentétben a barátnőjével, aki viszont még a közös játékidőt is szívesen feláldozza ezért a szenvedélyért.

Vajon mit lát benne?

Tarts te is Katával, és ismerd meg a balettművészetet – talán még az is kiderül, hogy nem csak a lányos lányoknak való!


Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2482 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
Mennyire uncsi a balett?

Kata szerint minden unalmas. A legózás, a rajzolás, várni a buszra, cipőt kötni, de ami még a fogmosásnál is unalmasabb, az a balett. Hogy lehet, hogy a barátnője, Blanka a balettért még az oly különleges együtt töltött játékidőt is képes mosolyogva feláldozni – ami pedig egyáltalán nem unalmas?

Olvass bele a Kata és a balett című mesébe!

Olvasd el az első fejezetet, amelyben Kata duzzog, mert éppen minden nagyon UNALMAS. És hogy még a barátnője, Blanka is inkább balett órára megy, hát az aztán tényleg mindennek a teteje!

A történet írta önmagát

Megjelent a Kata és a balett című mese, amiben nagyon sok minden kiderül: például, hogy milyen direkt rosszul érezni magunkat, csakazértis unatkozni és nagyon utálni a balettot. Meg az is kiderül, hogy azért az elsőre borzasztónak hitt dolgok felé is kell ám nyitni, mert lehet, hogy nagyon is szórakoztatóak! A szerzővel beszélgettünk gyerekkorról, táncról, sztereotípiákról - olvasd el!

Összes kapcsolódó cikk