De hát hogy lehet folyton nyugton maradni?

Ismerkedjetek meg Igaz Dóra két szuper meséjével!

Igaz Dóra legújabb mesekönyve, az Ádám és a dzsúdó egy igazán különleges terepre kalauzol el minket: megismerhetjük a dzsúdó világát!
Talán sokan tudjátok, hogy van ennek a könyvnek egy “tesója” is, a Kata és a balett. Sok szempontból összetartozik ez a két történet: két gyerek megtalálja a számára tökéletes sportágat, ráadásul mindketten olyat, amire egyáltalán nem számítottak.

tovább...

A történet írta önmagát

Interjú Igaz Dórával balettról és önmagunkról

Megjelent a Kata és a balett című mese, amiben nagyon sok minden kiderül: például, hogy milyen direkt rosszul érezni magunkat, csakazértis unatkozni és nagyon utálni a balettot. Meg az is kiderül, hogy azért az elsőre borzasztónak hitt dolgok felé is kell ám nyitni, mert lehet, hogy nagyon is szórakoztatóak! A szerzővel beszélgettünk gyerekkorról, táncról, sztereotípiákról - olvasd el!

tovább...

Mennyire uncsi a balett?

Ha valami, akkor a balett az tutira az... vagy nem?

Kata szerint minden unalmas. A legózás, a rajzolás, várni a buszra, cipőt kötni, de ami még a fogmosásnál is unalmasabb, az a balett. Hogy lehet, hogy a barátnője, Blanka a balettért még az oly különleges együtt töltött játékidőt is képes mosolyogva feláldozni – ami pedig egyáltalán nem unalmas?

tovább...

Olvass bele a Kata és a balett című mesébe!

Ismerd meg Igaz Dóra mesekönyvét!

Olvasd el az első fejezetet, amelyben Kata duzzog, mert éppen minden nagyon UNALMAS. És hogy még a barátnője, Blanka is inkább balett órára megy, hát az aztán tényleg mindennek a teteje!

tovább...