Krónikák
  • 6-12

Szokács Eszter

Krónikák

Illusztrátor: Nagy Norbert

Csimota Könyvkiadó, 2023

88 oldal , Kemény kötés

Krónikák? Történetek? Legendák?
Kalandos időutazás bibliai tájakon, ahol különös alakokba botlunk: kémekbe, prófétákba, királyokba, harcosokba és egyszerű emberekbe, akiknek az élete meglepő fordulatot vesz.
Olvasás közben pedig azon törhetjük a fejünket, hogy mit lehet csinálni három napig egy cet gyomrában vagy hogy miért gondoljunk meg kétszer is egy hajvágást, de arra is fény derül, hogyan aratnak győzelmet a kevesek a sokak felett, ha összetartanak. Régi történetek, mai kérdések.

A bibliai történeteket már sokan megfestették, megrajzolták, megfilmesítették. Mi elmeséljük őket egy sorozatban. Ezek a történetek ősiek, mégis bennünk élnek. Kicsit talán úgy, ahogy a családi anekdoták, amelyeket szeretünk újra meg újra felidézni, annak ellenére, hogy mindenki másképp emlékszik rájuk, másképp meséli őket. És Szokács Eszter remek mesélő…, Nagy Norbert pedig nagyszerű illusztrátor.
A Csimota Kiadó Bibliai történetek-sorozatának ötödik része, amely 2023 decemberében jelenik meg. A sorozat korábban megjelent címei: Kezdetben, József, Mózes, Királyok

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba

Sütihasználati beállítások