Tasnádi István

Helló, Héraklész!

Pagony Kiadó, 2021

168 oldal, Puha kötés

Tudjátok, ki vagyok én?! Hallottatok már a világ legnagyobb hőséről, Héraklészról? És úgy, hogy Herkules? Egy görög srácról van szó, úgyhogy maradjunk a Héraklésznál! Na, szóval ez a Héraklész — nem én vagyok. Csak majdnem. Én vagyok a féltesója, a nevem Iphiklész…

És Iphiklész, a mezei embergyerek, elmeséli az isteni sarj, a szuperhős Héraklész történetét — iskolás éveitől kezdve (ahol sajnos Héraklésznak indulatkezelési problémái akadnak) a száműzetésen keresztül (birkapásztor lesz — még szerencse, hogy a gyönyörű Megara meglátogatja és hoz egy kis gíroszt!) a nevezetes tizenkét próbáig.

Mitológia újratöltve — olvasd el, és nézd meg a Budapest Bábszínházban is!

A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9—12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút jó őket olvasni!

Abszolút képregény

Abszolút mítosz

Abszolút vicces

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2790 Ft
2372 Ft (-15%)

loyaltypoints12 törzsvásárlói pont

Kosárba
Helló, Héraklész!

Végre valahára született egy friss, olvasmányos gyerekkönyv, ami nem csak szemelvényeket mutat be a görög mitológiából, hanem teljes történetet mond el. Tasnádi István Héraklészről írt vicces és izgalmas regényt, Felvidéki Miklós képregényes illusztrációi pedig végleg gyerekmágnessé teszik a Helló, Héraklész!-t. Itt tudhattok meg mindent az új Abszolút Könyvről!

4+1 program, amiről ne maradj le az őszi szünetben

Gyerekként persze a legnagyobb buli, hogy az őszi szünetben semmit nem kell csinálni, és mi is örülünk, hogy pihenhetnek, élvezhetik a szabadidőt. De szülőként és pedagógusként azért azt is szeretnénk, ha mindeközben feltöltődnének, fejlődnének, szórakoznának is. Mutatunk néhány szuper programot, amikkel kikapcsolódhattok a szünetben, sőt: nem csak élményeket, de még kézzelfogható nyereményeket is szerezhettek velük!

Héraklész a színpadon - és a mindennapokban

A Budapest Bábszínház hatalmas sikerrel mutatta be Tasnádi István Helló, Héraklész! című darabját, aminek regény változata a Pagony kiadó gondozásában debütált a Könyvhéten. Az előadásról Wágner Eszter, a Pagony munkatársa, és a Kabóca Bábszínház egykori bábszínésze írt élménybeszámolót. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk