Vörös István

Loni és a kísértetek

Illusztrátor: Kasza Julianna

Pagony, 2020

72 oldal, Kemény kötés

Ismerjétek meg Lonit!
Az Ilcsey utcában lakik, közel a Duna-­­parthoz, egy négyemeletes belvárosi házban. Vele lakik anya, apa, és a bátyja, Peti is. Loni iskolás – és ember­gyerek.
Persze, hogy embergyerek, miért kell ezt külön hangsúlyozni? Mert ugyanebben a házban lakik Levélke is! Hogy ki ő? Levélke kísértet, és éppen ötszáz éves.
Levélke, a kísértetlány és Loni, az emberlány mégis jó barátok lesznek. Különleges és hétköznapi kalandjaikról szól Vörös ­István mesekönyve – ­hiszen ami Loninak természetes,
azon Levél­ke csodálkozik, ami meg Levélke számára mindennapos, az Loninak újdonság.
Így eshet meg, hogy Levélke életében először elmegy vásárolni – Loni viszont seprűn lovagol.

Kasza Julianna szuper kísértet(i)es rajzaival!


Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

Kosárba

3490 Ft
2443 Ft (-30%)

Szellemes és káprázatos

Megjelent a Loni és a kísértetek! Vörös Istvánt már ismerhetitek; régóta jelen van a magyar irodalmi életben és nagyon termékeny. Könyvei, drámái, versei, novellái mellett a gyerekirodalomban eddig főleg verseiről volt ismert, most meseregénnyel jelentkezik!

Pagony meseregények karácsonyra!

Idén fantasztikus meseregényekkel gazdagodott a Pagony kínálata! Ezek olyan letehetetlen történetek, amik a hosszú téli estéken elrepítenek benneteket az űrbe, megismertetnek a kísértetek különös világával, egy víz alatti birodalomba kalauzolnak el, vagy mókás, abszurd mesékkel szórakoztatnak majd titeket! Találjátok meg a tökéletes meseregényt idén karácsonyra!

Levélke színre lép

Olvasd el Vörös István új meseregényének, a Loni és a kísérteteknek az első fejezetét!

Összes kapcsolódó cikk