Kertész Erzsi

Ludmilla újabb esetei

Illusztrátor: Orbán Orsolya

Pagony, 2020

88 oldal, Kemény kötés

Ismeritek Ludmillát? Hivatásos problémamegoldó a Sárgarigó utcából. És Dömét? Ő a titkára (akarom mondani, a barátja). Nagyon sok sikeres esetük volt már (emlékeztek az eltűnt beóra, Pali bácsi virágos kalapácsára, vagy Gézára, aki szerelmes lett?). A sorozat első kötetéből megismerhetitek őket!

De problémák mindig vannak, nincs megállás: itt van például egy apuka, Timót, aki álló nap csak telefonozik meg számítógépezik. Vagy Szépreményű Alexandra, a mindig lámpa­lázas színésznő. Vagy Géza (már megint!), akinek ebédmeghívása van barátnője szüleihez. Mihez kezdjen?

Még szerencse, hogy itt van Ludmilla, aki megoldja! Kertész Erzsi sziporkázó humorú meséit Orbán ­Orsolya rajzaival kínáljuk a kisiskolásoknak – akár egyedüli olvasásra is.Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

loyaltypoints15 törzsvásárlói pont

Kosárba
Ludmilla mindent megold!

A kiskamaszoknak szóló Panthera-sorozat után Kertész Erzsi egy óvodásoknak, kisiskolásoknak szóló könyvvel jelentkezett a Pagonynál. Ez volt a Ludmilla megoldja, aminek talpraesett címszereplőjét nagyon hamar a szívetekbe zártátok. Mi is, úgyhogy nagyon örültünk neki, hogy nemrég új kötete jelent meg, a Ludmilla újabb esetei. A hivatásos problémamegoldó kislány irodája a kertjükben található, egy öreg diófa ágai között épített kunyhóban, ott várja az ügyfeleket. Problémából pedig bizony akad elég, így Ludmilla már két kötetnyi megoldott esetet tehet fel a polcra!

Mi pedig megkérdeztük Kertész Erzsit mindenről, ami a könyvek kapcsán csak felmerülhet!

Könyvek karácsonyra a kisiskolásoknak

Harmadik ünnepi szemlénkben az idén megjelent, kisiskolásoknak szóló Pagony könyvek közül válogattuk egybe a legjobb köteteket.

Két és fél új könyv a Pagonytól a kánikulához

Egy különleges, verses-mondókás lapozó jelent meg a Babaróka-mesék írójától, Kiss Judit Ágnestől, amelyben a képek és a versek külön lapozhatók, így a találós kérdésekre lapozva találhatjuk meg a választ. És új mesékkel tér vissza Kertész Erzsi pörgős, cserfes problémamegoldója: Ludmilla. Sőt: most a sorozat első kötete is új rajzokkal jelenik meg újra. Friss, igazi nyári könyvek 2-10 éves korig a Pagonytól.

Összes kapcsolódó cikk