Jarvis

Medve és Madár - A csillagok és más mesék

Illusztrátor: Rét Viktória

Pagony Kiadó, 2023

64 oldal , Kemény kötés

Medve és Madár legjobb barátok!
De néha összevesznek egy kanálon, és új legjobb barátot keresnek, hogy aztán újra egymásra találjanak. Meglepetéstortát sütnek, teknősháton lovagolnak, és a csillagfényes ég alatt ábrándoznak a legtitkosabb kívánságaikról.
Medve és Madár új történetei ismét kedves, találó és vicces mesék a legkisebbek barátságáról.
Már megjelent:
A piknik és más mesék

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Apró kezekbe

A legkisebb olvasókra is gondoltunk, ezért olyan képeskönyveket gyűjtöttünk most össze nektek, amiket biztosan nagy szeretettel nézegettek majd. Az egészen pici gyerekeket nem olyan egyszerű hosszan lekötni… kivéve, ha van egy-két kifejezetten nekik szóló könyvetek, amit kedvükre böngészhetnek! Mutatunk pár szuper választást! Van köztük, ami felolvasós, de olyan is, amit akár egyedül is nézegethetnek.

Nyugi! Minden pont úgy jó, ahogy van!

Aki ismeri Medve és Madár korábbi történeteit, egészen biztos, hogy nagyon várta már a folytatást, aki pedig nem, annak most mutatjuk: a leghelyesebb történetek az igaz barátság természetéről. A legújabb kötet ezúttal egy nagyon fontos témával foglalkozik: hogyan tudjuk szeretni és értékelni mindazt, amink van?

Végre! Újra itt van a két legédesebb barát

Ha egy igazán bájos, összebújós könyvet kerestek, amiben a főszerep a barátságé, az igazi, örökké tartó szereteté, akkor ez a kiadvány lesz a tiétek.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások