Év végi csoportkönyvek

Kedvezményes ajánlat óvodák számára

Kedves óvodapedagógus!

Ha az év végén szeretnéd csoportodat meglepni olyan minőségi könyvekkel, amelyek a következő évben sok örömet okozó, és a te munkádat is segítő anyagok lehetnek, olvasd el cikkünket, és válogass az ajánlatunkból!

Válassz legalább három címet a Pagony kínálatából és 3 darab felett 25% kedvezményt biztosítunk. Választhatsz ugyanabból a könyvből többet, de természetesen teljesen különböző címeket is!

A kedvezmény igénybevételéhez csupán a pedagógusigazolványodra lesz szükség! Webes vásárlás esetén az igazolvány számát írd be a megjegyzésbe!

Használd a "csoport" kuponkódot!

Kattints ide az akció részleteiért!

Alábbi szemlénk tematikus és korosztályos besorolással a választást szeretné megkönnyíteni, de ennél jóval gazdagabb kínálatból válogathatsz.

2-5 éves korosztály

Azoknak, akiknek minden nap egy újabb kaland

maszat_karacsonya_borito_1000px.jpgBerg JuditAgócs Írisz: Maszat – sorozat

Maszat és barátai olyan kalandokat élnek át, amelyek a kis- és középső csoportos óvodások számára jól ismertek lehetnek, mégis, ahogy az Maszattal, Sárival és Hóchóccal megtörténik, a legegyszerűbb dologból is mesét varázsol. Közben persze meg lehet tudni azt is, hogyan kell feladni egy levelet (Maszat öltözik), mennyi minden van körülöttünk, ami megszámolható (Maszat számol), mi történik egy csőtöréskor (Maszat és a csőtörés), és milyen is egy sokszínű város (Maszat a repülőn).

szofi_nagy_kepeskonyve_borito_1000px.jpgHarcos Bálint: Szofi nagy képeskönyve

Szofi, a szeleburdi kislány alakjában szinte minden dacos, a világot épp felborítani készülő kis- és középső csoportos óvodás magára ismerhet. Szofi elsősorban anyukájával vívja harcait, a néha szélsőségessé váló, de mindig mulatságos kalandokban. Persze, nem mindig könnyű kellő humorral viselni ezt egy felnőttnek, de a közös mesélés talán mindkét oldal dolgát megkönnyítheti.

Válassz legalább 3 db könyvet 25% kedvezménnyel!Kattints ide az akció részleteiért!

Azoknak, akik az állatmeséken keresztül is magukra ismernek

boribon_a_jatszoteren_borito_1000px.jpgMarék Veronika: Boribon – sorozat

Boribon, a játékmackó történetei évtizedek óta kísérik az óvodások életét, és legnagyobb örömünkre újabb és újabb könyvekkel bővül a sorozat. 2023 tavaszán jelent meg a legújabb kötet, a Boribon a játszótéren, amelyben, hasonlóan a többi történethez, adódik valamilyen mindennapi, ám nem lényegtelen konfliktushelyzet, amit aztán a szereplők kellő humorral és kreativitással fel tudnak oldani. Boribon és Annipani történetei nem maradhatnak ki a ma óvodásainak meséiből sem!

babaroka_kovecskei_borito_1000px.jpgKiss Judit Ágnes: Babaróka – sorozat

A Babaróka-mesék az ovis korosztálynak íródtak és feldolgozzák mindazokat az eseményeket, jellemző élethelyzeteket, amikkel egy óvodás gyerek szembesül. Babaróka örömeit, küzdelmeit, kis felfedezéseit ráadásul mind a kicsik szemszögéből ismerhetjük meg, így nekik is könnyű azonosulni a karakterekkel. Kiss Judit Ágnes így foglalta össze a sorozat és a karekterek legfőbb jellemzőit: "A Babarókában a gyerek szemével is látni a helyzeteket, miközben látni a magam szülői hibáit. Hiszen Mamaróka – bár nagyon igyekszik – hibázik olykor: türelmetlen, dühös, értetlen, vagy csak elege van, és a maga dolgát akarja csinálni. Nincs mindig igaza. Ő is csak egy ember. Azaz róka. Összevész a gyerekével. Aztán kibékülnek. Fontos ezt megmutatni, de főleg megtanulni."

3 darab felett 25% kedvezményt adunk a csoportkönyvekre, keresd itt ajánlatunkat!

Azoknak, akikkel az élet alapkérdéseiről szeretnénk beszélgetni

ez_mind_te_vagy_borito_1000px.jpgShona InnesAgócs Írisz: Ölelj meg! - sorozat

Az érzelmi intelligencia fejlesztése már egészen kicsi korban is nagyon fontos feladat, hiszen egy három éves gyermek már nagyon érzékenyen reagál a körülötte lévő jelenségekre, ösztönösen megérzi egy-egy helyzet vagy magatartás összetettségét, még ha nincsenek is rá pontos szavai.

Az ausztrál pszichológusnő, Shona Innes okos mondatai és Agócs Írisz csodálatos rajzai úgy tudnak akár a legnehezebb témákról (halál, rosszkedv, önmagunk elfogadása) is mesélni, hogy a könyvek által az egyes gyerekek magukba vetett bizalma és a közösség tagjainak elfogadása is sokat fejlődhet, erősödhet.

5-6 éves korosztály

Azoknak, akiknek szeretnek rajzolni, és azoknak is, akik nem

rajzolj_egy_krumplit_4_borito_1000px.jpgAgócs Írisz: Rajzolj egy krumplit! – sorozat

Agócs Írisz immár négy részesre bővült játékos sorozata még annak is meghozza a kedvét a rajzoláshoz, aki addig esetleg nem szeretett a kezébe rajzeszközt venni. Bár igaz, szerencsére ez óvodáskorban olyan ritka még, mint a szabályos kör alakú krumpli!

A sorozat könyvei azonban szinte észrevétlenül úgy tanítják a gyerekeket rajzolni, hogy nem lehet hibázni, a végén biztosan meg fogszületni a vágyott állat vagy mesefigura.

Egyéni és csoportos használatra is tökéletes ajándék!

Azoknak, akik szeretnek nevetni és játszva gondolkodni

a_kuflik_es_a_puffpuding_borito_1000px.jpgDániel András: Kuflik – sorozat

Biztos jártatok még az elhagyatott réten és találkoztatok azzal a hét fura lénnyel, akiket nem lehet nem szeretni. De ha még nem, akkor semmiképp ne hagyjátok ki ezt a kirándulást! A szereplők különös humora, a furcsa, abszurd helyzetek józan, felnőtt szemmel olvasva elsőre talán meglepőek lehetnek, de a sorozat immár tíz éve bizonyítja, hogy az újabb és újabb óvodás generációk nagyon is értik és élvezik ezt a filozofikus humort, amelyet átjár a szeretet és a játékosság.

Azoknak, akik szeretik a verseket

lanyka_tukorben_borito_1000px.jpgTasi Katalin: Lányka, tükörben

Barátság, család, születés és halál, az otthon melege, az összetartozás biztonsága. Erről szólnak Tasi Katalin svéd gyerekversekre emlékeztető prózaversei. Abba a korba repítenek, amikor még a játék a világ és az egész világ játék.

Egyszerre szólnak felnőtthöz és gyerekhez, nagypapához és nagymamához, kistestvérhez és legjobb baráthoz.

Válassz legalább 3 db könyvet 25% kedvezménnyel!Kattints ide az akció részleteiért!

Azoknak, akik elballagnak az oviból

Az első nagy búcsú már igen korán, 6-7 éves korban bekövetkezik, amikor a nagycsoportos ovisok iskolásokká válnak. Ennél az eseménynél a szomorúság mellett az iskolakezdés izgalma legalább ennyire meghatározó. Mely könyvekkel is segíthetjük a gyerekeket a búcsúban és a felkészülésben?

27122.jpgIgaz Dóra: Az első bé hörcsöge

Elsősnek lenni izgalmas, hát még ha az osztálynak saját állata is van! A hörcsögöt a legjobb gyerek viheti haza a nap végén, de nem olyan könnyű ám csöndben lenni, ha az ember a legjobb barátja mellett ül… Vajon mit tesz Pali, hogy végre az övé legyen Tiki?!

Iskolai kalandok kezdőknek.

27542.jpgVadadi Adrienn: Leszel a padtársam?

Lea, Peti, Maja, Ákos, Dorci, Dani: a nagy ovisok iskolába mennek! Persze vannak új gyerekek is: a mindentudó Eszti, az icipici Fülöp, Árpi, az álmodozó, Soma, a vagány. Ki félénken lépte át az iskola küszöbét, mint Maja, ki magabiztosan, mint Lea, de egy biztos, mindannyiuknak rengeteg újdonságot tartogatnak az elkövetkező hetek! Mert bizony itt már órák vannak és órarend, jelentkezés váltja fel a bekiabálást, testnevelés van torna helyett, az ebédlőben sem tesznek mindent a gyerekek elé. Szép lassan a rajzolás, ugrándozás és sok-sok érdekes játék közepette írni, olvasni, számolni is megtanulnak az újdonsült elsősök, akik hamar rájönnek: az iskolában éppen olyan jó lenni, mint az oviban!

30880.jpgWéber Anikó: Marci iskolás lesz

A népszerű szerző könyve már a Most én olvasok! - sorozathoz tartozik, igaz, még „csak” a nagybetűs szinten. De sok nagycsoportos már akár egyedül is képes lehet elovasni!

De ha még nem, a történet akkor is nagyon jó felkészítés az iskola világára, hiszen Marci iskolába készül. Anya, hogy kedvet csináljon a sulihoz, elviszi bevásárolni. A színes ceruzák, mintás füzetek és menő táskák persze lenyűgözik Marcit!

Igazi iskolába készülő mesekönyv – a legkisebb olvasóknak!

3 darab felett 25% kedvezményt adunk a csoportkönyvekre, keresd itt ajánlatunkat!