Radovár árnyai
  • 14-99

Morshuis Marloes

Radovár árnyai

Tilos az Á, 2021

340 oldal, Puha kötés

Jona Berger családjával a Csillagfényben, Radovár egyik legnagyobb épületében lakik. A lány egyre nehezebben viseli az élete minden területét szabályozni akaró rendszer szorítását. Jona, miközben megpróbál beteg nagymamáján segíteni, találkozik egy fiúval, Kiliánnal, aki megmutatja neki Radovár igazi arcát.

Jona úgy dönt, hogy csatlakozik az ellenálláshoz, azonban a változáshoz mindent kockára kell tenniük a fiataloknak.

Marloes Morshuis holland író regényében egy fiktív ország, Radovia, fővárosának, Radovárnak a világába csöppen az olvasó. Azonban, ahogy ez egy disztópiától várható, a csillogó felszín alatt rengeteg fájdalom lapul. Akár a radovári felhőkarcolók, a regény világának nyomasztó hangulata fenyegetően tornyosul az olvasó feje fölé, miközben a szereplőkkel együtt reménykedik, hogy egyszer Radovár felett is kisüt a nap.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

loyaltypoints15 törzsvásárlói pont

Kosárba
Olvass bele a Radovár árnyaiba!

Marloes Morshuis regénye disztópia a javából. Lebilincselően borzalmas, és hátborzongatóan ismerős jövőképe miatt a könyv szinte letehetetlen. A Radovár árnyai fordulatokban és izgalmakban gazdag, a cselekmény egy percig sem ül le. Olvass bele a felütésbe, és meg fogod érteni!

Radovár Árnyai

A disztópiák korát éljük - nem szeretnénk nagyon messzire vinni ezt a gondolatmenetet, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a kamaszregények műfajain belül ez viszi a prímet az utóbbi időben. Na de miért? És mi újat adhat még a témában jártas olvasónak a frissen megjelenő Radovár árnyai? Elmeséljük!

Milyen jövő vár ránk?

A disztópia kétségtelenül az egyik legnépszerűbb műfajjá nőtte ki magát az elmúlt években, számtalan jobbnál-jobb regénnyel gazdagodott a Pagony kínálata is. Most egy szemlében gyűjtöttük össze nektek a nemrégiben megjelent újdonságokat és persze néhány örök kedvencet is. Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk